Video: Briedis treniņā sit pa gumijā iekārtu bumbiņu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis turpina gatavoties nākamajai cīņai. Sportists savā «Instagram» kontā publicējis video no treniņa, kurā viņš sit pa gumijā iekārtu bumbiņu.

«Turpinām trenēties un gatavoties. Priecē, ka laiks paliek siltāks, līdz ar to var ārā padarboties ilgāk,» rakstīts pie publicētā video.

Joprojām oficiāli nav paziņots Brieža nākamās cīņas pretinieks, taču zināms, ka duelis notiks 11. maijā Saūda Arābijas pilsētā Džedā pirms Pasaules boksa supersērijas fināla.

Profesionāļa karjeras laikā pašlaik 33 gadus vecais Briedis izcīnījis 23 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu, kas notika janvāra beigās «Arēnā Rīga» aizvadītajā supersērijas pusfinālā pret ukraini Oleksandru Usiku.

11. maijā Pasaules boksa supersērijas finālā spēkosies Usiks pret Krievijas bokseri Muratu Gasijevu. Uzvarētājs kļūst par visu 4 prestižāko pasaules čempionu jostu (WBC WBO, IBF, WBA) īpašnieku pirmajā smagajā svarā.

Briedis ir apstiprināts arī par Pasaules boksa supersērijas fināla rezervistu. Proti, ja kāds no finālistiem līdz cīņai gūst traumu un nevar aizvadīt dueli, tad ringā dosies Latvijas bokseris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu