Video: Policija aiztur Makgregoru, kurš izsit autobusam logu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ņujorkas policija aizturējusi skandalozo jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru, kurš tiks sodīts par noziedzīgu darbību veikšanu, tostarp uzbrūkot prestižās cīņas sporta organizācijas UFC autobusam, kurā atradās citi sportisti.

Ceturtdien Ņujorkā risinājās preses konference tiem UFC cīkstoņiem, kuri sestdien aizvadīs cīņas. Sportistiem bija norīkots autobuss, kas viņus aizgādāja no preses konferences norises vietas līdz viesnīcai, taču Makgregors pirms došanās ceļā kopā ar vēl citiem vīriešiem sarīkoja nekārtības.

Sākotnēji viņi mētāja miskastes, taču vēlāk Makgregors ar kādu priekšmetu sadauzīja autobusa logu. Rezultātā autobusā esošais cīkstonis Maikls Čīsa guva savainojumus, sagriežoties ar stikla lauskām.

Magregors tika apsūdzēts par uzbrukumu un kriminālu darbību veikšanu. Arī citam UFC cīkstonim Kaienam Kaulijam tika izvirzīta apsūdzība un abiem tādējādi būs jāstājas tiesas priekšā. Makgregors nakti pavadīja policijas iecirknī un viņam ir izvirzītas četras dažādas apsūdzības.

UFC prezidents Dana Vaits šo incidentu nosauca par pretīgāko lietu, kas notikusi UFC vēsturē. «Makgregora karjerai tas nenāks par labu,» izteicās Vaits.

Makgregors pēdējo cīņu aizvadīja pērnā gada augustā, kad viņa debijā boksā Floids Meivezers pārliecinoši pārspēja īru sportistu ar tehnisko nokautu, pieveicot savu pretinieku desmitajā raundā.

Abi bokseri cīnījās svarā līdz 69,9 kilogramiem. Duelis nenotika par kādu no pasaules čempiona jostām, tomēr prestižākā boksa organizācija Pasaules Boksa padome (WBC) tā uzvarētājam bija izgatavojusi īpašu «Naudas jostu» jeb «Money belt».

Aizvadītā cīņa kļuva par visu laiku otru ienesīgāko boksa vēsturē.

Meivezers tagad ir pieteicies jauktās cīņas mākslas (MMA) licencei, tādējādi sperot soli pretim iespējamai revanša cīņai pret Makgregoru. Ja šī cīņa notiks, tad abi bokseri būs mainītās lomās un debiju UFC piedzīvos Meivezers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu