Usiks: Es un mana komanda esam gatavi cīņai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs nedēļas nogalē risināsies Pasaules boksa supersērijas fināls, kurā galvenā cīņa pirmajā smagajā svarā starp būs starp krievu Muratu Gasijevu un ukraini Oleksandru Usiku (14-0-11, KOs), kurš neslēpj, ka uz Maskavu dodas lieliskā noskaņojumā.

Viņu duelis risināsies 21. jūlijā. Šā turnīra ietvaros cīnīsies arī Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, kam gaidāma cīņa pret mazpazīstamo francūzi Brandonu Delorjē.

«Vai izskatās, ka es baidītos cīnīties? Šobrīd jūtos ļoti labi - esmu sportists, cīnītājs,» Pasaules boksa supersērijas mājas lapā citēts Usiks. «Man ir pilnīgi vienalga, kur cīnīties, - došos ringā un darīšu savu darbu. Zinu, ka no Ukrainas klāt būs lielisks atbalsts. Es un mana komanda esam gatavi un uz Maskavu dosimies lieliskā noskaņojumā.»

31 gadu vecais Usiks cīņai gatavojās Kijevas olimpiskajā ciematā.

«Nedzīvoju pagātnē,» tā par pusfināla cīņu ar Briedi sacīja Usiks. «Cenšos virzīties uz priekšu. Uzvara pār Mairi bija 27. janvārī. Protams, man par šo dueli ir labas atmiņas - ieguvu vēl vienu jostu, sasniedzu finālu, bet nu esam jaunā stadijā.»

Usiks ir 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

«Murats ir spēcīgs vīrs. Un tagad, paldies Dievam, mēs cīnīsimies par Muhameda Ali trofeju un pasaules čempiona titulu,» sacīja Usiks.

Briedis ar Delorjē cīņu aizvadīs tieši pirms Usika un Gasijeva tikšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu