Usika pārstāvis: Krievijas puse tēlo muļķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ukrainas boksera Oleksandra Usika (14-0-11, KOs) pārstāvis Aleksandrs Krasjuks atklājis, ka ir vairākas lietas, kas viņus neapmierina pirms Pasaules boksa supersērijas fināla Maskavā. Tomēr uz Krieviju viņi dodas.

Pasaules boksa supersērijas fināls risināsies 21. jūlijā Maskavā. Šā turnīra ietvaros cīnīsies arī Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, kam gaidāma cīņa pret mazpazīstamo francūzi Brandonu Delorjē.

Vakara galvenā cīņa risināsies starp Usiku un krievu Muratu Gasijevu.

«Pagaidām ir lietas, kuras mūs neapmierina. Tomēr uz Maskavu mēs lidojam,» portālā «segodnya.ua» citēts Krasjuks. «Krievijas puse saka, ka nesaprot pretenzijas? Tēlo muļķus. Visu viņi saprot.»

31 gadu vecais Usiks cīņai gatavojās Kijevas olimpiskajā ciematā.

«Lielāko daļu jautājumu mēs paši risinām. Tādēļ problēmu mūsu nometnē nav. Problēma ir ar to, ka uzņemošā puse nepilda savus pienākumus. Drošības jautājumu mēs tāpat vien nevaram kādam uzticēt, to pagaidām risinām. Ceram, ka uzvarēs veselais saprāts,» skaidro Krasjuks, kurš ir Usika pārstāvētās «K2 Promotions» kompānijas ģenerāldirektors.

Ilgu laiku nebija skaidrības, kur risināsies Usika un Gasijeva duelis.

Usiks ir 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. Savukārt Gasijevs piedalījies 26 cīņās, izcīnot visas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu