Gasijeva treneris: Ja Usiks cīnīsies kā pret Briedi, viņš kritīs līdz 9. raundam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas boksera Murata Gasijeva treneris Ābels Sančess pirms Pasaules boksa supersērijas finālā ir kārtīgi izpētījis Oleksandru Usiku un uzskata: ja ukrainis cīnīsies tādā pašā manierē kā pret Mairi Briedi, tad Usiks neizturēs līdz devītajam raundam.

Pasaules boksa supersērijas fināls risināsies 21. jūlijā Maskavā. Šā turnīra ietvaros cīnīsies arī Briedis, kam gaidāma cīņa pret mazpazīstamo francūzi Brandonu Delorjē.

Turnīra pusfinālā Briedis pēc punktiem piekāpās Usikam.

«Usiks ļāva sevi iedzīt stūrī un uzņēma sitienus. Ja viņš pret Muratu boksēsies līdzīgā manierē, kā to darīja pret Briedi, tad kritīs vēl pirms devītā raunda,» uzskata Sančess.

«Juniers Dortikoss, Usiks un Briedis ir fiziski spēcīgi bokseri, tādēļ mums būs jābūt vēl spēcīgākiem. Jūtu, ka mūsu uzdevumi un izstrādātās sistēmas ļauj mums kļūt nedaudz stiprākiem, nedaudz labākiem, nedaudz ātrākiem nekā pārējie.»

Gasijevs un Usiks cīnīsies par WBO, WBC, IBF un WBA Super jostām, kā arī par vakanto prestižā žurnāla «Ring» jostu.

«Nedrīkst ļaut pretiniekam justies, kā viņš to vēlas, un es ticu, ka Murats Usiku noliks pie vietas. Briedis viņam ļāva kustēties, atļāva būt pirmajam, bet, kad Briedis nokļuva tuvāk, Usiks vairs nebija tik efektīvs,» skaidro Sančess.

Sančess strādājis arī ar pazīstamo Kazahstānas bokseri Genādiju Golovkinu.

«Vienmēr savus audzēkņus esmu trenējis tik labus, cik viņi var būt labi. Nav svarīgi, ko rāda citi puiši. Tas, kā Usiks cīnījās ar Briedi nenozīmē, ka viņš tādā pašā stilā cīnīsies ar Gasijevu. Muratu esam gatavojuši par Muratu, un Usikam būs ar to jāsamierinās,» pastāstīja Sančess.

Usiks ir 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. Savukārt Gasijevs piedalījies 26 cīņās, izcīnot visas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu