Pēc "Stipro skrējiena" šķēršļiem dalībnieki slapji un netīri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas valsts svētkos, 4.maijā, jau no rīta kino pilsētiņa „Cinevilla” pulcēja vismaz pusotru tūkstoti cilvēku, kas bija gatavi sevi apliecināt ekstrēmajā izturības skrējienā „Stipro skrējiens Cinevilla 2011”, trešdien vēstīja LNT ziņas.

Grūti pārvarami šķēršļi, dubļi, ūdens un pilnīgs spēku izsīkums – arī tā var svinēt svētkus. Septiņus kilometrus garajā trasē, kurā uzstādīti 33 dažādi šķēršļi, startēja simtiem skrējēju.

„Stipro skrējiens Cinevilla 2011” šogad notiek jau trešo gadu. Atsaucība ir milzīga. Skrējienam pieteikušies 1500 dalībnieku – sieviešu, vīru un komandu sacensībām. Viņiem nācās pierādīt savu izturību, mērķtiecību un savstarpēju izpalīdzību šķēršļu pārvarēšanā.

„Pirms tam nebija Latvijā tādu piedzīvojuma sacensību, kas domātas tautai. Bija tādas, kas domātas interešu grupām, bet te ir visiem, un katram reizi mūžā tas ir jāizdara - jānoskrien „Stipro skrējiens” Latvijai,” sacīja projekta „Stipro skrējiens” vadītājs Zintis Šķipors.

Distances sarežģītības pakāpi apliecina tas, ka dažiem skrējējiem vajadzējis mediķu palīdzību – kādam bijusi galvas trauma, kādam citādas brūces. Lai arī pārguruši, slapji un netīri, „Stipro skrējiena” dalībnieki teica, ka šis bijis lielisks veids, kā svinēt Latvijas valsts svētkus.

Nākamgad iecerēts šo skrējienu rīkot Baltijas mērogā.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu