Izsludināta pieteikšanās «Ghetto aliansei»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā lielākās ielu kultūras un sporta kustības «Ghetto Games» pārstāvji «Ghetto Family» aicina pievienoties savai komandai jaunus, aktīvus cilvēkus un organizācijas - līdzi domātāju un līdzi darītāju pulkam.

Līdz 20. oktobrim «Ghetto Family» komanda aicina pievienoties sadarbības partnerus – jaunus cilvēkus un organizācijas – visos Latvijas reģionos, lai nākamā gada laikā īstenotu dažādas jauniem cilvēkiem domātas aktivitātes un organizētu sportiskus, radošus pasākumus.

Alianses dalībnieki tiks iesaistīti apkārtējās vides sakārtošanā, organizējot sakopšanas talkas, kā arī tiks organizētas pieredzes apmaiņas aktivitātes, semināri par pasākumu organizēšanu, finansējuma piesaisti un citām tēmām.

«Ņemot vērā lielo izrādīto interesi, mēs, «Ghetto Family» komanda, esam nolēmuši spert nākamo soli un izveidot «Ghetto aliansi», kuras ietvaros paredzēts aptvert visu Latvijas teritoriju. Ar alianses izveidi vēlamies veicināt sportiskas, pozitīvas, stilīgas vides izveidi ikvienā Latvijas pilsētā, kurā jauni cilvēki spētu ne tikai pozitīvā veidā pavadīt savu brīvo laiku, bet arī apgūtu jaunas praktiskas iemaņas, kas spēs palīdzēt ne tikai pieņemt lēmumu par nākamās profesijas izvēli, bet arī atrast sevi un apzināt savus talantus,» atklāj «Ghetto Family» un «Ghetto Games» kustības līderis. «Mēs ticam praktiskai «dzīves skolai». Un tieši tādēļ vēlamies izmantot savas iespējas, prātu, varēšanu un kopīgos resursus, lai atbalstītu reģionu pilsētās esošo jauno cilvēku iniciatīvu un kopīgiem spēkiem padarītu pasauli labāku!»

Jau šobrīd «Ghetto Games» pasākumos aktīvi piedalās 10 500 dalībnieku un sekotāju pulks mērāms vairāk par 50 000 visā Latvijā. «Ghetto alianse» tiks veidota ne tikai Latvijas, bet arī pasaules mērogā. «Ghetto Family» komanda no 16. līdz 19. oktobrim ir uzaicināti kā īpašie viesi starptautiskā sporta konferencē «Move 2013» Barselonā, lai prezentētu «Ghetto Games» kustības ideju un attīstību Latvijā.

Jau šobrīd par «Ghetto Games» aktivitāšu ieviešanu savā valstī interesi ir izrādījuši Lielbritānijas, Vācijas, Dānijas un Itālijas pārstāvji. Savukārt jau divus gadus zem «Ghetto Basket» karoga pēc identiskiem noteikumiem Maskavā norisinās ielu basketbola sacensības.

Līdz 20.oktobrim ikviens interesents aicināts pieteikties «Ghetto aliansei», sūtot savu pieteikumu uz e-pastu sanda.bruna@streetbasket.lv.

Kā zināms, šajā sezonā ielu kultūras un sporta kustība «Ghetto Games» jau piekto gadu pēc kārtas rīkoja 70 pasākumus ne vien savā mītnes vietā – Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā, bet arī daudzās Latvijas pilsētās, vasaras garumā sacensībās 18 dažādos sporta veidos pulcējot ap 10 000 sportistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu