«Ghetto Hockey» pirmās sezonas atklāšana pārcelta uz 16. novembri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Games» saimes jaunākā sporta veida «Ghetto Hockey» pirmās sezonas atklāšanas pasākums no 1. novembra «Arēnā Rīga» uz 16. novembri «PSL» ledus hallē. Izmaiņas noteica «Arēnā Rīga» iecerētie tehniskie darbi.

«Ghetto Games» vasarā 70 sacensībās dažādos sporta veidos pulcē ielu basketbola, futbola, florbola, regbija un daudzu citu sporta veidu piekritējus. Šajā rudenī, ziemā un pavasarī «Ghetto Family» ar hokeja komandas Rīgas «Dinamo» atbalstu iepriecinās arī hokeja fanus, sarīkojot astoņu turnīru sēriju spēlētājiem no 18 gadu vecuma.

Hokeja sacensības «Ghetto Hockey 3 pret 3» no rudens līdz pavasarim tiks rīkotas sešos posmos – šā gada 16. novembrī, 14. decembrī, nākamā gada 18. janvārī, 15. februārī, 15. martā, 12. aprīlī, kā arī finālposms, kura datums tiks noteikts sezonas laikā. Atklāšanas sacensības notiks «PSL» ledus hallē Rīgā, Brīvības ielā 333 no pl. 20. Labākās komandas atbilstoši «Ghetto Hockey» rangam sacentīsies finālturnīrā.

««Ghetto hockey» turnīri ir paredzēti jebkura līmeņa spēlētājam, sākot ar iesācējiem, kuriem šī ir ļoti laba iespēja izmantot to kā treniņu sevis pilnveidošanai un beidzot ar profesionāļiem, kuri vēlas pierādīt savas meistarības virsotnes tieši spēlē trīs pret trīs,» uzsver turnīra galvenais organizators Renārs Freibergs. «Turnīra formāts ir izveidots tā, lai interesanti būtu ne tikai spēlētājiem, bet arī skatītājiem būtu iespējams izbaudīt spēles cīņasparu, pašatdevi, uzvaras, zaudējumus, prieku un vēl daudz citu emociju.»

«Ghetto Hockey» posmos spēcīgākie un veiklākie tiks noteikti komandu spēlēs. No katras komandas varēs piedalīties četri spēlētāji, taču uz ledus varēs atrasties trīs hokejisti. Spēle notiks bez vārtsargiem. Sacensības tiesās Latvijas Hokeja federācijas tiesneši.

Sacensībām var pieteikties interneta vietnē «Ghettogames.lv» sadaļā «Ghetto Hockey» - «Reģistrācija». Reģistrēšanās pirms spēlēm notiks no plkst. 18.30 līdz 19.30, turnīra sākums – plkst. 20.

Sacensības skatītāji varēs vērot bez maksas.

Atbalsta: hokeja klubs Rīgas «Dinamo», «Sports Lukss» veikali «Hokeja Pasaule», «PSL» ledus halle un «PSL» pilna servisa autocentrs

Papildu informācija: Renārs Freibergs, «Ghetto Hockey» vadītājs, e-pasts freibergsrenars@gmail.com; tālrunis 29338790.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu