«Ghetto Hockey» vēsturē pirmais turnīrs notiks 16. novembrī (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas lielākās sporta un ielu kultūras kustības «Ghetto Games» plašajā saimē 16. novembrī debitēs «Ghetto Hockey», ziemas sezonas laikā reizi mēnesī aizvadot hokeja sacensības formātā «Trīs pret trīs».

«Ghetto Games» ietvaros lielāko popularitāti ieguvušas tieši «Ghetto Basket» ielu basketbola sacensības, taču pēdējos pāris gados savas pozīcijas uz asfalta iekarojuši arī «Ghetto Football» un «Ghetto Floorball» turnīri. Ne tikai šos sporta veidus, bet arī «Ghetto Hockey» vienos spēlētāju skaits laukumā, sacenšoties «Trīs pret trīs».

«Ghetto Hockey» tiks rīkotas sešos posmos – šā gada 16. novembrī, 14. decembrī, nākamā gada 18. janvārī, 15. februārī, 15. martā, 12. aprīlī, kā arī finālposms, kura datums tiks noteikts sezonas laikā. Atklāšanas sacensības notiks «PSL» ledus hallē Rīgā, Brīvības ielā 333 no pl. 20. Labākās komandas atbilstoši «Ghetto Hockey» rangam sacentīsies pavasarī finālturnīrā.

««Ghetto Hockey» turnīri ir paredzēti jebkura līmeņa spēlētājam, sākot ar iesācējiem, kuriem šī ir ļoti laba iespēja izmantot to kā treniņu sevis pilnveidošanai, un beidzot ar profesionāļiem, kuri vēlas pierādīt savu meistarību tieši spēlē trīs pret trīs,» uzsver turnīra galvenais organizators Renārs Freibergs. «Turnīra formāts ir izveidots tā, lai interesanti būtu ne tikai spēlētājiem, bet arī skatītājiem būtu iespējams izbaudīt cīņassparu, pašatdevi, uzvaras, zaudējumus, prieku un vēl daudz citu emociju.»

Lai arī «Ghetto Hockey» vēsturē pirmās spēles ir vēl tikai priekšā, taču «Ghetto Games» vārds kalpojis kā kvalitātes zīme sadarbības sākšanai ar Kontinentālās Hokeja līgas klubu Rīgas «Dinamo», kas bagātinās turnīra balvu fondu.

«Ghetto Hockey» konkrētajam posmam komanda varēs pieteikt četrus spēlētājus, bet laukumā vienlaicīgi drīkstēs atrasties trīs no viņiem. Spēles notiks bez vārtsargiem. Sacensības tiesās Latvijas Hokeja federācijas tiesneši.

«Ghetto Hockey» posma maksimālais dalībnieku skaits ir 40 komandu. Lai arī pieteikumu var iesniegt līdz ceturtdienas, 14. novembra vakaram, taču jau trešdien, 13. novembra rītā bija atlikušas vairs tikai dažas brīvas vietas. Sacensībām var pieteikties interneta vietnē «Ghettogames.lv» sadaļā «Ghetto Hockey» - «Reģistrācija».

Komandu pārreģistrācija pirms attiecīgā posma uz vietas notiks no plkst. 18.30 līdz plkst. 19.30, turnīra sākums – plkst. 20. Sacensības skatītāji varēs vērot bez maksas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu