«Ghetto Hockey» vēsturē pirmo čempionu titulu izcīna «Pirāti»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Games» vēsturē pirmajā «Ghetto Hockey» turnīrā sestdien Rīgā, «PSL» ledus hallē pirmo vietu 34 komandu konkurencē izcīnīja «Pirāti», kas finālā pēcspēles metienu sērijā pārspēja «Rupučus». Trešo vietu ieguva «Agni» hokejisti.

«Ghetto Hockey» nākamie finālisti turnīru sāka vienā apakšgrupā, savstarpējā spēlē ar 6:2 uzvaru gūstot «Pirātiem». Pārējie sāncenši tika uzveikti vairāk vai mazāk pārliecinoši, un abas šīs komandas izcīnīja ceļazīmes uz izslēgšanas turnīru. Pusfinālos HK «Rupuči» ar 6:1 pārspēja «Īso, garo, lielo un stipro», bet otrajā cīņā par vietu finālā «Pirāti» ar 7:3 pārspēja «Agni».

Bronzas finālā «Agni» ļoti pārliecinoši uzveica ar 10:2 uzveica sāncenšus, turpretī «Ghetto Hockey» pirmā posma zelta spēlē uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Vairākas sekundes pirms fināla astoņu minūšu beigām «Pirātiem» izdevās atjaunot neizšķirtu - 3:3.

Līdz ar to katras komandas trīs hokejisti izpildīja metienus no saviem uz pretinieku vārtiem. Nevienā metienā ripa nesasniedza mērķi. Papildus otrajā sērijā pirmos un vienīgos vārtus guva «Pirāts» Arvis Puriņš. «Ghetto Hockey» laureāti saņēma balvas no «Ghetto Family», «Hokeja pasaules» un Rīgas «Dinamo». Nākamais «Ghetto Hockey» posms notiks 14. decembrī.

16. novembra «Ghetto Hockey» laureāti: 1. «Pirāti» (Miks Golubovičs, Jānis Golubovičs, Arvis Puriņš, Alberts Golubovičs); 2. HK «Rupuči» (Toms Bernhards, Roberts Liņavskis, Artis Vārpiņš, Rūdolfs Pētersons); 3. «Agni» (Hārdijs Parādnieks, Toms Bluks, Toms Hartmanis, Edgards Adamovičs); 4. «Īsais, garais, lielais, stiprais»; 5.-8. HK «Kurbads», «Ikšķiles razbainieki», «Pikaču», «Everlast». 9.-16. «Stopkrāni», «D99», «Anzāģe», «Optibet», «Rupuči 2», «Mušas», «Strāva», «Hokejam.lv/Entuziasti».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu