Tikai ceturtdien vēl iespēja pieteikties 14. decembra «Ghetto Hockey» turnīram

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Hockey» pirmā sezona turpināsies ar otrā posma spēlēm sestdien, 14. decembrī, Rīgā, «PSL» ledus hallē. Vēl tikai līdz ceturtdienas vakaram iespējams pieteikt komandu startam «Trīs pret trīs» hokeja turnīrā, ieņemot kādu no pēdējām brīvajām vietām. Dalībnieku limits ir 40 vienības.

Latvijas lielākās sporta un ielu kultūras kustības «Ghetto Games» plašajā saimē 16. novembrī debitēja «Ghetto Hockey», pulcējot 34 komandas ne tikai no Rīgas, bet arī no daudzām attālām vietām, kur tiek spēlēts hokejs.

Par «Ghetto Hockey» vēsturē pirmajiem čempioniem kļuva «Pirāti» - Miks Golubovičs, Jānis Golubovičs, Arvis Puriņš, Alberts Golubovičs. Laureātu trijniekā iekļuva arī «Rupuči» un «Agni».

Ņemot vērā lielo komandu interesi par «Ghetto Hockey», tika pieņemts lēmums, ka labākās astoņas vienības garantēs līdzdalību nākamajā posmā. Uz 14. decembra turnīru šo iespēju izmantoja septiņi no labākajiem astoņiem kvartetiem. Līdz ar to arī otrajā posmā startēs «Pirāti», «Rupuči», «Agni», «Īsais, garais, lielais, stiprais», HK «Kurbads», «Ikšķiles razbainieki», «Pikaču». «Everlast» vietu ieņems «Anzāģe».

Uz atlikušajām 32 vietām līdz pat ceturtdienas, 12. decembra vakaram turpināsies pieteikšanās internetā. Uz šīs dienas rītu vēl bija atlikušas vairākas vietas līdzdalībai 14. decembra «Ghetto Hockey».

«Ghetto Games» ietvaros lielāko popularitāti ieguvušas tieši «Ghetto Basket» ielu basketbola sacensības, taču pēdējos pāris gados savas pozīcijas uz asfalta iekarojuši arī «Ghetto Football» un «Ghetto Floorball» turnīri. Ne tikai šos sporta veidus, bet arī «Ghetto Hockey» vieno spēlētāju skaits laukumā, sacenšoties «trīs pret trīs».

«Ghetto Hockey» šosezon tiks rīkots astoņas reizes – septiņi posmi un fināls. Sacensības notiek «PSL» ledus hallē Rīgā, Brīvības ielā 333 no pl. 20. Labākās komandas atbilstoši «Ghetto Hockey» rangam sacentīsies pavasarī finālturnīrā.

«Ghetto Hockey» konkrētajam posmam komanda var pieteikt četrus spēlētājus, bet laukumā vienlaicīgi drīkst atrasties trīs no viņiem. Spēles notiek bez vārtsargiem. Sacensības tiesā Latvijas Hokeja federācijas tiesneši.

Sacensībām var pieteikties interneta vietnē «Ghettogames.lv» sadaļā «Ghetto Hockey» - «Reģistrācija». Komandu pārreģistrācija pirms attiecīgā posma uz vietas notiks no plkst. 18.30 līdz plkst. 19.30, turnīra sākums – plkst. 20.

Sacensības skatītāji varēs vērot bez maksas.

Papildu informācija: Renārs Freibergs, «Ghetto Hockey» vadītājs, e-pasts: freibergsrenars@gmail.com; tālrunis 29338790.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu