Parādnieka dzimšanas dienā «Ghetto Hockey» uzvar viņa pārstāvētie «Agni»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Games» ziemas sezonas turpinājumā sestdien, 11. janvārī, Rīgā, «PSL» ledus hallē «Ghetto Hockey» trešajā posmā 28 komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja «Agni», kuru spēlētājs Hārdijs Parādnieks šajā dienā svinēja savu 27. dzimšanas dienu. Līdz šim divreiz trešo vietu ieguvušie «Agni» finālā ar 9:3 uzveica «Ikšķiles razbainiekus».

«Ghetto Hockey» ranga pirmo divu īpašnieces - «Rupuči» un «Pirāti» - šoreiz izspēlēja tikai trešo vietu. Skarbā cīņā ar 3:2 pārāki bija otrā posma čempioni «Rupuči», saglabājot līderpozīcijas rangā. Šā posma čempioni «Agni» pēc trijiem posmiem pakāpušies uz otro pozīciju, apsteidzot «Pirātus».

Pirmajos divos posmos labākos rezultātus sasniegušās trīs komandas apliecināja savu meistarību arī «Ghetto Hockey» trešajā posmā. Iespējams, lielāko vilšanos piedzīvoja iepriekšējā posma bronzas laureāti «Pikaču», kas šoreiz nespēja izkļūt pat no apakšgrupas. Viņus mājās aizsūtīja «Lienes ielas meitenes» un «Optibet».

Pusfinālos «Agni» ar 6:3 pārspēja «Pirātus», bet otra finālista noteikšanai bija nepieciešami pēcspēles metieni, jo pamatlaikā «Rupuči» un «Ikšķiles razbainieki» cīnījās neizšķirti - 4:4. Metienos pārāki bija «Ikšķiles razbainieki».

«Ghetto Hockey» ceturtais posms notiks jau 25. janvārī. Komandu pieteikšana no 13. janvāra «Ghettogames.lv» lapā.

11. janvāra «Ghetto Hockey» laureāti

1. «Agni» (Hārdijs Parādnieks, Toms Hartmanis, Toms Bluks, Henrijs Uzraugs)

2. «Išķiles razbainieki» (Pauls Zvirbulis, Juris Bērziņš, Kristaps Legzdiņš, Jānis Bērziņš)

3. «Rupuči» (Toms Bernhards, Roberts Liņavskis, Artis Vārpiņš, Rūdolfs Pētersons)

4. «Pirāti», 5. - 8. «Rupuči 2», «Jaunie pirāti», «L & L», «Hokeja bendes».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu