Sākusies pieteikšanās «Stipro skrējienam 2014»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 4. februārī, sākas pieteikšanās biedrības «Par stipru Latviju» rīkotajam Stipro skrējienam, kas šogad norisināsies jau sesto reizi. Dalībnieku aktivitāte katru gadu kļūst arvien lielāka, tāpat vairāk tiek pieteiktas dažādu uzņēmumu un pašvaldību komandas, informē organizatori.

Stipro skrējiens Latvijā tiek rīkots kopš 2010. gada, un tas Baltijā, Skandināvijā ir pirmais un vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kas ietver klasiskā skriešanas krosa, dažādu veiklības un spēka disciplīnu elementus. Tas ir sportisks izaicinājums ikvienam, jo sacensības notiek neierastā vidē. Pārvarot 33 mākslīgi un dabīgi radītus šķēršļus un veicot 8 km garu distanci, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu.

Pasākums radīts kā alternatīva, lai izrautos no ikdienas dzīves ritma un vēl vienmuļāka sporta zāles apmeklējumu grafika vai garlaicīgiem gargabalu skrējieniem. Stipro skrējienā satiekas ļaudis, kuri netradicionālā veidā – skrienot par Latviju – atzīmē Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas gadadienu.

Šajā gadā trase piedzīvos diezgan radikālas pārmaiņas. Tiks palielināta starta zona un skrējiens norisināsies pavisam citā virzienā. Lielāko daļu šķēršļu rekonstruēs, un tiks izveidoti vairāk nekā 10 pavisam jauni. Lai Stipro skrējiens nekļūtu garlaicīgs un iepriekšējo gadu skrējējiem to padarītu interesantāku, pārvērstu par jaunu piedzīvojumu, trase tiks veidota sagrupēti.

Kopumā trasi veidos sagrupēti, tā, lai dalībniekiem, kuri piedalījušies iepriekšējos skrējienos, tas būtu pavisam jauns, interesants piedzīvojums.

Kā jau katru gadu, tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešu, sieviešu un komandu ieskaitēs, speciālbalvas būs stiprākajām augstskolu, uzņēmumu un pašvaldību komandām. Ikviens, kurš sekmīgi būs veicis trasi, saņems piemiņas suvenīru par piedalīšanos Stipro skrējienā. Organizatori šogad piešķirs īpašas balvas arī košākajai komandai, cienījamākajam dalībniekam, skrējējam ar labāko tērpu, labāko frizūru u.c

Sīkāka informācija par Stipro skrējienu pieejama pasākuma mājas lapā – stiproskrejiens.lv. Tur arī var pieteikties sacensībām, aizpildot pieteikuma anketu. Dalības maksa no 4. februāra līdz 10. februārim individuālajiem skrējējiem ir 10 € un komandām – 65 €.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu