«Ghetto Family/Cavendish» ielu basketbolisti un Dārgais sestdien startēs Sanktpēterburgā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Family/Cavendish» ielu basketbolisti – Sandis Silavs, Kristaps Kanbergs, Artūrs Bricis, Raimonds Elbakjans – un «Slam Dunk» meistars Kristaps Dārgais devušies uz Sanktpēterburgu (Krievija), lai sestdien, 28. jūnijā, startētu vērienīgajā ielu kultūras un sporta festivālā «Piter Games».

Krievijas ielu basketbola vizītkarte ir tradicionālais neoficiālais pasaules čempionāts «Moscow Open», taču arī Sanktpēterburgā rīkotās «Piter Games» izpelnījušās atzinību ne tikai valsts mērogā, jo tieši šā festivāla ietvaros notiks starptautiskais turnīrs «Elite Saint-Petersburg Challenger» ar deviņu valstu kopumā 16 komandu līdzdalību. Sestdien tiks izspēlēts gan grupu turnīrs, gan izslēgšanas turnīra mači.

Čempioni saņems gan naudas balvu 4000 ASV dolāru apmērā, gan arī apmaksātu braucienu uz Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) «3x3 World Tour» posmu Prāgā (Čehija). 23. un 24. augustā Prāgā tiks izspēlētas divas ceļazīmes uz oktobrī Tokijā (Japāna) notiekošo «3x3 World Tour» finālu. Sanktpēterburgas turnīrā paredzēta arī mierinājuma balva otrās vietas ieguvējiem. Vicečempioni saņems 1000 ASV dolārus.

«Piter Games» ietvaros notiekošajā «Slam Dunk» konkursā 2013. gada «Moscow Open» čempions Kristaps Dārgais sacentīsies ar Dmitriju «Smoove» Krivenko (Ukraina), kā arī ar Krievijas pārstāvjiem – šīs valsts slavenāko «dankeri» Aleksandru «Shal» Šaliginu, Igoru «Duke» Rosadjuku un Maskavas labāko «dankeri» Jevgeņiju «The Young» Šegojanu.

«Cavendish» ielu basketbolisti ceļazīmi uz Sanktpēterburgu izcīnīja 29. maijā Rīgā, Grīziņkalnā notikušajā «Ghetto Basket» turnīrā 72 komandu konkurencē. Finālā «Cavendish» pārspēja «Kripatas». Arī nākamajā nedēļā viena no «Ghetto Basket» vienībām «Medsport.lv» dosies uz sacensībām ārpus Latvijas. 19. jūnija turnīrā Grīziņkalnā 59 komandu konkurencē «Medsport.lv» – Andris Epners, Nauris Miezis, Rihards Ginters, Kristaps Jurjāns – izšķirošajā cīņā par braucienu uz Prāgu (Čehija) uzveica tieši «Cavendish». Līdz ar to «Medsport.lv» kvartets 5. un 6. jūlijā startēs Prāgas kausa izcīņā.

«Elite Saint-Petersburg Challenger» komandas: «Ghetto Family/Cavendish» (Latvija), «Gala» (Azerbaidžāna), «Union» (Armēnija), «VCTD» (Lietuva), «Novi Sad» (Serbija), «Yokoris» (Somija), «Team Slovakia» (Slovākija), «Cyborgs» (Lielbritānija), kā arī Krievijas komandas – «Iguana», «Piramida», «NOD», «DTI», «Stillag», «Incotec», «Ogņezaščita», «Pečeņ».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu