«50 Cent» uz Meivezera uzvaru veiks 1,6 miljonu vērtu likmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pazīstamais reperis «50 Cent» atklājis, ka plāno izdarīt 1,6 miljonus ASV dolāru (nedaudz virs 1,4 miljoniem eiro) vērtu likmi uz amerikāņu boksera Floida Meivezera uzvaru boksa mačā pret filipīnieti Maniju Pakiao.

Intervijā radiostacijas «Power 105.1» pārraidei «The Breakfast Club» «50 Cent» atklājis, ka viņš ir pārliecināts par Meivezera uzvaru. Abu pusvidējā svara bokseru cīņa tiks aizvadīta 2. maijā Lasvegasā.

«Nesaprotu, no kurienes ir šī ažiotāža. Viņš vienkārši nevar zaudēt,» teica reperis, kurš ticies ar ASV boksa zvaigzni, kas apgalvojis, ka gaidāmajam duelim ir ļoti koncentrējies.

Ja Meivezers uzvarēs šajā cīņā, tad «50 Cent» iegūs 2,3 miljonus ASV dolāru.

Meivezers ar Pakiao svara kategorijā līdz 66,6 kg cīnīsies par WBA, WBC un WBO čempiona jostām. Par cīņas favorītu ASV bukmeikeru kantori uzskata Meivezeru.

Meivezers savas karjeras laikā uzvarējis visās 47 cīņās, no kurām 26 pretiniekus pieveicis ar nokautu. Tikmēr Pakiao 64 cīņās guvis 57 uzvaras, no kurām 38 ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu