Ģimenes aicinātas pieteikties krāšņam braucienam ar skrituļslidām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

26.jūlijā Mārupē norisināsies gada notikums skrituļslidošanā Latvijā – «Spice» skrituļslidošanas maratons, kas jau sesto gadu pulcēs skrituļslidošanas profesionāļus un entuziastus no visas Baltijas. Ģimeņu distances dalībnieki tiek īpaši aicināti būt radošiem un padarīt braucienu par krāšņu parādi, tā cīnoties par vērtīgām balvām no maratona atbalstītājiem.

Ģimenes distance tradicionāli ir kļuvusi par košu parādi, kas demonstrē ģimeņu vienotību, dzīves un kustības prieku. Šīs distances dalībnieku mērķis nav uzvarēt un uzstādīt pēc iespējas labāko laiku, galvenais ir kopā būšana un vēlme dalīties savā priekā ar apkārtējiem.

Krista Rumbēna, «Maratoni.lv» maratonu sērijas sacensību organizatore: «Ģimeņu distances brauciens vienmēr ir īpašs notikums ne tikai pašām ģimenēm, bet arī skatītājiem. Skrituļslidošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids ir populārs daudzu ģimeņu vidū, tādēļ tieši šī distance ik gadu pulcē ievērojamu skaitu skrituļsidotāju. 9,2 km garā distance ir pieveicama praktiski jebkuram skrituļslidotājam, tādēļ aicinām ikvienu nešaubīties par saviem spēkiem un piedalīties parādē.»

Lai jau iepriekš varētu sagatavoties dalībai Ģimeņu distancē, iepazīsties ar «Spice» skrituļslidošanas maratona Ģimeņu distances nominācijām.

T/k «Spice» nominācijas

• Spicākā disko ķivere

• Spicākās deju slidas

• Ballītes karalis/karaliene

• Košākā disko ģimene

• Kuplākā ballīte uz slidām

«Maxima Meistara Marka» nominācijas

• Košākais mazais pavārs

• Dzīvespriecīgākais pavārs

• Saldākais pārītis

• Saulainākā saimniece

• Strīpainais pavārmeistars

Katras nominācijas uzvarētājs iegūs īpašas balvas no t/k «Spice» veikaliem un vērtīgas balvas no «Maxima Meistara Markas» - dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

Pieteikties «Spice» skrituļslidošanas maratonam ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv. Reģistrējoties iepriekš, līdz 23. jūlijam dalības maksa Ģimeņu distancē – 5 EUR, Tautas distancē 15 EUR, Sporta distancē – 20 EUR, bet Bērnu distancē dalībniekiem vecumā līdz 12 gadiem dalība ir bez maksas. Sacensību dienā dalības maksa Ģimeņu distancē 10 EUR, Tautas distancē 20 EUR, Sporta distancē 25 EUR, bet Bērnu braucienā 5 EUR.

Gatavojoties «Spice» skrituļslidošanas maratonam, līdz 23.jūlijam ikviens interesents ir aicināts apmeklēt «Rollerblade» bezmaksas skrituļslidošanas skolu t/c «Spice» daudzstāvu stāvvietas 5. jeb jumta stāvā. Vairāk informācijas: www.maratoni.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu