Jūrmalas skriešanas svētku apmeklētājus gaida krāšņa izklaides programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27.septembrī norisināsies gaidītākais rudens aktīvās atpūtas un labsajūtas notikums – Jūrmalas skriešanas svētki. Visas dienas garumā papildus skriešanas un nūjošanas sacensībām apmeklētājus gaidīs virkne izklaidējošu, sportisku un radošu pasākumu – stafetes, koncerti, meistarklases un citas aktivitātes gan lieliem, gan maziem.

Jūrmalas skriešanas svētki norisinās otro gadu pēc kārtas, un šogad tie būs vēl grandiozāki nekā iepriekš – ar pavisam jaunu nūjošanas distanci un vēl daudzpusīgāku izklaides programmu. Jau no plkst. 9:00 ikviens ir aicināts pulcēties Majoru pludmalē pie «Baltic Beach Hotel», kur tiks sākta reģistrācija un numuru izsniegšana skriešanas un nūjošanas distancēm.

Līdz ar pirmajiem startiem plkst. 11:00 uz skatuves kāps un klātesošos iekustinās Latvijā vienīgā perkusatīvā grupa, kas izpilda karstasinīgos brazīliešu ritmus, – «Samba de Riga». Turpinot koncertu, uz skatuves kāps arī Latvijas popmūzikas un nu jau arī latino stila mūzikas izpildītāja Jenny May, bet plkst. 14:30 koncertprogrammu noslēgs visiem labi pazīstamā latviešu romantiskākā popgrupa «Otra Puse».

Gan lielos, gan mazos sporta fanus iepriecinās iespēja izmērīt sava hokeja sitiena spēku, pārbaudīt soda sitienu precizitāti un līdzsvara spējas, uzspēlēt galda futbolu vai daudziem vēl neatklāto UFO golfu. Iesildīties skrējienam vai vienkārši vingrojumus savai labsajūtai jūras krastā palīdzēs veikt profesionālās speciālistes no studijas Urban Yoga. Paši jaunākie pasākuma apmeklētāji varēs satikt mazos nejaucēnus un apgāzt piktos putnus vai pabarot cāļus.

Jūrmalas skriešanas svētkus īpaši krāšņus padarīs arī gaisa pūķu meistarklases un parāde, kā arī par jautru noskaņojumu un jokiem rūpēsies animatori – mīmi un garkāji.

Šoruden «Jūrmalas skriešanas svētki» ne tikai aicina cilvēkus būt aktīviem un justies labi, bet arī vienoties kopīgam mērķim – atbalstīt tos, kam tas visvairāk nepieciešams. Tādēļ 1 EUR no katras reģistrācijā samaksātās dalības maksas organizatori ziedos nepieciešamā mācību un sadzīves inventāra iegādei dienas aprūpes centram bērniem Jūrmalā. Ikdienā aprūpes centrs sniedz pakalpojumus bērniem no trūcīgām ģimenēm vecumā no 3 līdz 18 gadiem, un ģimenēm, kurās ir bērna attīstībai nelabvēlīgi apstākļi. Ziedot līdzekļus dienas aprūpes centra atbalstam būs iespējams arī uz vietas pasākumā apmaiņā pret momentfoto īpašā foto stūrītī.

Pieteikties Jūrmalas skriešanas svētkiem ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv. Reģistrējoties iepriekš, dalības maksa visās distancēs ir 7 EUR, bet, kā ierasts, Bērnu distancē bērniem vecumā līdz 12 gadiem un skolēniem, reģistrējoties iepriekš, dalība ir bez maksas.

Jūrmalas skriešanas svētkus organizē «Alpha Baltic Sport», uz svētkiem aicina Jūrmala.

Rūpējoties par jūrmalnieku un pilsētas viesu labsajūtu, Jūrmala šoruden piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu «Labsajūtas rudens Jūrmalā», kas sāksies ar Kauguru rudens svētkiem un turpināsies visu rudeni. Šajā laikā ikviens interesents kūrortpilsētā varēs piedalīties dažādās veselīga un aktīva dzīvesveida veicināšanas aktivitātēs, līdz septembra beigām izjust Raiņa un Aspazijas klātbūtni Dzejas dienu pasākumos, laikā no 14. līdz 20. septembrim apmeklēt bezmaksas pasākumus veselības atjaunošanai Jūrmalas Veselības nedēļas ietvaros, kā arī visu rudeni baudīt plašu kultūras un sporta notikumu programmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu