Laimēts viens no lielākajiem laimestiem sporta totalizatoru vēsturē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas sporta totalizatoru vēsturē laimēts viens no lielākajiem laimestiem. Veicot 3 EUR likmi uz sešiem sporta notikumiem, Optibet likmju pieņemšanas punkta klients laimējis 30 853,72 EUR, ziņo «optibet.lv» mājaslapa.

Laimesta ieguvējs likmi veicis 19. oktobrī Optibet likmju pieņemšanas punktā Jomas ielā 61, Jūrmalā. Laimētāja veiktā likme bijusi 3 EUR ar kopējo koeficientu 10284.

Kuponu sastādījuši seši sporta notikumi. Trīs likmes veiktas uz spēlēm Kontinentālajā hokeja līgā, divas - Zviedrijas Allsvenskan futbola līgā un viena - Nīderlandes futbola līgā. Laimesta ieguvējs atzīst, ka seko līdzi hokejam un futbolam un tādēļ arī likmes veicis tieši uz šiem sporta veidiem.

Optibet klients veicis likmi uz «HC Vityaz» uzvaru spēlē pret «Avangard Omska», spēles «Slovan Bratislava» – «Avtomobilist Yekaterinburg» neizšķirtu pamatlaikā un spēlē «Medvescak Zagreb» – «HC Yugra» kopējo vārtu skaitu, kas lielāks par pieci. Uz precīzu rezultātu, proti, 2:2 spēlētājs veicis likmi uz Nīderlandes futbola līgas spēli «Jong Ajax» – «Almere». Likmi uz precīzu rezultātu laimētājs bija veicis arī uz Zviedrijas Allsvenskan futbola līgas spēli starp «BK Hacken» un «Sundsvall», kas noslēdzās ar rezultātu 3:1. Tāpat precīza izrādījās viņa veiktā likme uz spēli iepriekšminētajā līgā, kur tikās «Gefle» un «Orebro» komandas.

«Bieži esmu veicis kombinētās likmes, tomēr parasti kāds no notikumiem nepiepildās. Nevaru sevi saukt par sporta ekspertu, likmes veicu uz sajūtām, arī šīs, kas izrādījās veiksmīgās,» atklāj priecīgais laimesta ieguvējs.

Sporta totalizatoru spēlētājs stāsta, ka jau iepriekš ir guvis laimestus, tomēr tos sastādīja likmes uz vienu sporta notikumu, nevis kombinētās. «Esmu patiešām priecīgs un pārsteigts par gūto laimestu. Laimēto naudu tērēšu praktisku mērķu piepildīšanai.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu