Jūrmalas Ziemas sporta svētkos skolu komandas aicinātas piedalīties bez maksas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20. februārī Dzintaru pludmalē norisināsies Jūrmalas Ziemas sporta svētki, kuru laikā notiks skriešanas, nūjošanas un slēpošanas sacensības, kā arī tiks piedāvāta plaša izklaides programma dažādām gaumēm. Atbalstot Latvijas bērnus un jauniešus, skolu komandas Jūrmalas Ziemas sporta svētkiem aicinātas reģistrēties bez maksas līdz 15. februārim un sacensties par lielo pārsteiguma balvu.

Organizatori šogad piedāvās daudzveidīgu sportiski tematisku aktivitāšu kopumu: alpīnistu sienu, biatlona šautuvi, stafetes un citas izklaidējošas aktivitātes, kurās skolu komandas un visi interesenti varēs piedalīties, krāt punktus un iegūt pasākuma atbalstītāju balvas.

Aicinām reģistrēt skolēnus šādās disciplīnās

Skriešanas distances:

  • 10 km distance

  • 5 km distance

  • 0,5-1 km bērnu distance

Nūjošanas distance:

  • 5 km distance

Slēpošanas distances (labvēlīgos laika apstākļos):

  • 20 km distance


  • 10 km distance


  • 0,5-2 km bērnu distance

JAUNUMS!

  • 1 km Karnevāla distance – aicināti piedalīties visi bez vecuma ierobežojuma (ģimenes, skolas, korporatīvās komandas, draugi u.c. interesenti)

Skolu komandas Jūrmalas Ziemas sporta svētkos aicinātas reģistrēties bez maksas. Skolu komandām arī būs izdevība sacensties par iespēju iegūt īpašo pārsteiguma balvu. Uzvarētājs tiks noteikts, ņemot vērā Jūrmalas Ziemas sporta svētkos sporta disciplīnās un aktivitātēs iegūto punktu kopvērtējumu.

Savas skolas komanda jāpiesaka līdz 15. februārim, sūtot dalībnieku sarakstu uz sport@alphabaltic.lv. Vairāk informācijas par reģistrāciju www.maratoni.lv.

Pasākuma laikā visas dienas garumā par labu noskaņojumu rūpēsies svētku vadītājs un galvenais vēstnesis Armands Simsons ar ģimeni un apmeklētājiem par prieku uz skatuves kāps atraktīvais Normunds Jakušonoks ar grupu.

Jūrmalas Ziemas sporta svētkus organizē «Alpha Baltic Sport», uz svētkiem aicina Jūrmala.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu