Top 10: Pasaules seksīgākās, karstākās sportistes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Nosaukt konkrētas 10 daiļā dzimuma pārstāves, apgalvojot, ka tieši viņas ir seksīgākās, nebūtu īsti korekti. Tomēr ir zināmi kritēriji, kuri jāņem vērā. Par piemēru ņēmām sasniegumus sporta laukumā un uzmanību ārpus tā. Skaistas, veiksmīgas sportistes aplido gan mediji, gan stiprais dzimums. Lūk, 10 no planētas visseksīgākajām sportistēm.

 
Aleksa Morgana
Aleksa Morgana Foto: EPA/LETA

Aleksa Morgana - futbols

26 gadus vecā amerikāniete Aleksa Morgana ir olimpiskā čempione un FIFA sieviešu Pasaules kausa ieguvēja. 22 gadu vecumā viņa bija ASV futbola izlases jaunākā dalībniece Pasaules kausa izcīņā. Morgana guva uzvaru nesošos vārtus 2012. gada Londonas olimpisko spēļu pusfinālā pret Kanādas valstsvienību, būdama viena no komandas līderēm.

Togad uzbrucēja guva 28 vārtus un veica 21 rezultatīvu piespēli partnerēm, kļūstot par vienu no retajām futbolistēm, kurām līdzīgs sasniegums izdevies vienas sezonas laikā.

Morgana sava izskata dēļ ir visai pieprasīta reklāmas tirgū. Turklāt viņa un argentīniešu zvaigzne Lionels Mesi ir uz FIFA 2016 futbola datorspēles vāka.

 
Lindsija Vona
Lindsija Vona Foto: EPA/LETA

Lindsija Vona - kalnu slēpošana

31 gadu vecā ASV sportiste Lindsija Vona ir viena no pasaulē labākajām kalnu slēpotājām. Pasaules kausa izcīņas posmos viņa uz goda pjedestāla kāpusi vairāk nekā 120 reižu, bet nepārspēta palikusi 75 reizes. Vona ir uzvarām bagātākā kalnu slēpotāja PK posmos.

Izskatīgā sportiste ir divkārtēja pasaules čempione un vienu reizi kļuvusi par olimpisko čempioni. Savu starptautisko karjeru Vona sāka jau deviņu gadu vecumā.

Trīs gadus viņai bija romantiskas attiecības ar pazīstamo golferi Taigeru Vudsu. Amerikāniete nereti pozējusi pazīstamiem žurnālu vākiem.

Night night ?...yes, I'm too lazy and tired to take off my makeup ?

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 
Eižēnija Bušāra
Eižēnija Bušāra Foto: AFP/LETA

Eižēnija Bušāra - teniss

Talantīgā kanādiete Eižēnija Bušāra savas samērā neilgās karjeras laikā tenisa kortā jau paspējusi nopelnīt vairāk nekā 4,5 miljonus ASV dolāru. 2014. gadā viņa aizkļuva līdz pasaules visprestižākā turnīra - Vimbldonas čempionāta - finālam.

Kortā Bušāra pamanāma ne tikai ar iznesīgo augumu, bet arī ar agresīvo spēles stilu. Līdz šim viņas rēķinā ir viens WTA tituls, un nav šaubu, ka nākotnē viņa par sevi vēl liks runāt.

Bušārai ir dvīņumāsa, kas ir par sešām minūtēm vecāka.

WTA rangā viņa patlaban ieņem 58. pozīciju, bet karjeras labākais sasniegums ir augstā piektā vieta. 2013. gadā Bušāra tika nosaukta par WTA gada uzlecošo zvaigzni, bet vēlāk izpelnījās visvairāk progresējošākās spēlētājas godu.

?

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 
Lerina Franko
Lerina Franko Foto: Reuters/Scanpix

Lerina Franko - šķēpmešana

Lai arī Paragvajas šķēpmetēja Lerina Franko 2014. gadā beidza savu karjeru, viņa joprojām ir industrijas pārstāve, darbojoties dzimtenes klubā «Sol de America», kas vairāk zināms kā futbola komanda.

Jau 16 gadu vecumā viņa laboja Paragvajas rekordu šķēpmešanā un trīssoļlēkšanā. Guvusi labus panākumus arī starptautiskā arēnā. Savu valsti viņa pārstāvējusi trijās vasaras olimpiskajās spēlēs.

33 gadus vecā Franko pozējusi uz pazīstamā žurnāla «Sports Illustrated» vāka peldkostīmu izlaidumam. Pēc tam strauji attīstījās viņas starptautiskā modeles karjera.

 
Alana Blanšarda
Alana Blanšarda Foto: Facebook

Alana Blanšarda - sērfings

25 gadus vecā amerikāniete Alana Blanšarda ir profesionāla sērfere un pieprasīta reklāmas modele. Havaju salās dzimusī Blanšarda pirms vairākiem gadiem tika atzīta par vienu no pasaulē labākajām sērfotājām. Viņa uzvarējusi vairākās visai nozīmīgās sacensībās.

Viņa ar panākumiem piedalījusies pasaules tūres sērfošanas seriālā, kā arī gozējusies uz vairāku stiprajam dzimumam domāto izdevumu vāka. Blanšarda ir pazīstamā «Rip Curl» sērfa ekipējuma reklāmas seja.

?

A photo posted by Alana Blanchard (@alanarblanchard) on

 
Laura Ikauniece-Admidiņa
Laura Ikauniece-Admidiņa Foto: Zigismunds Zālmanis

Laura Ikauniece-Admidiņa - septiņcīņa

Būtu negodīgi šādu topu atstāt bez pašmāju sportistes, ja mums ir tik izskatīga septiņcīņniece kā Laura Ikauniece-Admidiņa. Viņa ir ne tikai ļoti glīta, bet arī veiksmīga sportiste. Tas ticis novērtēts, viņai tiekot atzītai par 2015. gada Latvijas labāko vieglatlēti un sportisti daiļā dzimuma konkurencē.

Ar katru gadu 23 gadus vecā Ikauniece-Admidiņa uzlabo savu sniegumu un nu kļuvusi par vienu no pasaules labākajām septiņcīņas sportistēm. Pagājušajā gadā Latvijas rekordiste Pekinā izcīnīja pasaules čempionāta bronzas medaļu.

Ikauniecei-Admidiņai piederošais Latvijas rekords septiņcīņā ir 6516 punkti. Novēlam šogad to pārspēt Rio olimpiskajās spēlēs.

#Repost @palameika with @repostapp. ・・・ You know that you when you both are ready for a good selfie.. ✅?

A photo posted by Laura Ikauniece-Admidiņa (@laura_ikauniece) on

 
Terēza Juhauga
Terēza Juhauga Foto: EPA/LETA

Terēza Juhauga - distanču slēpošana

Norvēģijas distanču slēpotāja Terēza Juhauga ārēji izskatās diezgan trausla, taču šis priekšstats ir maldīgs. Viņa ir viena no pasaules labākajām sportistēm šajā sporta veidā.

27 gadus vecā norvēģiete savā īpašumā ieguvusi visa kaluma pasaules čempionātu un olimpisko spēļu godalgas. Tas izsaka visu. Pasaules kausa izcīņas posmos viņa triumfējusi jau 36 reizes, bet uz goda pjedestāla kāpusi vairāk par 90 reizēm.

Juhauga veiksmīgi startē arī šogad. Gada pirmajās sacensībās Bernē viņa triumfēja prestižā daudzdienu seriāla «Tour de Ski» masu starta dāmu sacensībās.

Merry christmas??Jeg nyter dagene i Dalsbygda #winterwonderland #juleribbe # mammadiskeropp

A photo posted by Therese (@johaugtherese) on

 
Lolo Džonsa
Lolo Džonsa Foto: EPA/LETA

Lolo Džonsa - bobslejs un vieglatlētika

33 gadus vecā amerikāniete Lolo Džonsa ir multisportiste, jo starptautiskajā arēnā, pārstāvot ASV, piedalās gan bobsleja, gan barjerskriešanas sacensībās.

Koledžas gados viņa uzvarēja NCAA čempionātā barjerskriešanas sacensībās telpās un āra stadionā. ASV komandas sastāvā Džonsa 2008. gadā Pekinas olimpiskajās spēlēs bija ļoti tuvu medaļai 100 metru barjersprintā, taču neveiksme liedza uzvarēt un finālā viņa bija septītā. Arī četrus gadus vēlāk Džonsa bija tuvu olimpiskajai medaļai, bet to neieguva.

Viņa ir divkārtējā pasaules čempione 60 metru barjersprintā telpās.

Džonsai starp amerikāņu vieglatlētiem ir visvairāk sekotāju mikroblogošanas vietnē «Twitter». Šobrīd viņai ir nedaudz virs 400 tūkstošiem sekotāju.

? under mistletoe

A photo posted by Lolo Jones (@lolojones) on

 
Angelika Kerbere
Angelika Kerbere Foto: EPA/LETA

Angelika Kerbere - teniss

Vācijas sportiste Angelika Kerbere ļoti strauju popularitāti piedzīvoja pagājušajā nedēļā, kad pirmo reizi triumfēja «Grand Slam» kategorijas turnīrā «Australian Open». 28 gadus vecā Kerbere īpaši slavena savā dzimtenē.

Nozīmīgākā uzvara karjerā Kerberei ļāva pakāpties reitingā uz otro pozīciju, atrodoties uzreiz aiz savas pretinieces finālā amerikānietes Serēnas Viljamsas.

Kerbere ir inteliģenta sportiste, viņa brīvi pārvalda arī angļu un poļu valodu. Interesējas par futbolu, F1, daiļslidošanu, dejo un bauda kino. Pēc triumfa Melburnā viņas dienaskārtība kļuva krietni viens saspringtāka - jāsniedz neskaitāmas intervijas, jāpiedalās dažādos komerciālos pasākumos.

 
Alisone Stoka
Alisone Stoka Foto: Facebook

Alisone Stoka - vieglatlētika un vingrošana

26 gadus vecā amerikāņu kārtslēcēja Alisone Stoka starptautiskajā arēnā ne tik daudz zināma panākumu dēļ, cik savas dailes dēļ. Neatlaidīga darba rezultātā viņai slava un augstvērtīgi rezultāti neizpaliks.

Tiesa, jau 15 gadu vecumā Stoka kļuva par Kalifornijas štata čempioni. Plašāku sabiedrības uzmanību viņa izpelnījās koledžas laikā, kad soli pa solim laboja vienu savu personisko rekordu pēc otra. Stoka pārstāvējusi arī ASV jauniešu izlasi, kuras sastāvā par skaistām acīm nav iespējams tikt.

Stoka nodarbojusies arī ar vingrošanu, kas pamanāms, raugoties uz viņas ķermeni un lokanību. Izskatīgajai sportistei vēl nav izveidots Vikipēdijas profils. Viņas kvēlākie fani Stokas gaitām seko līdzi sociālajās vietnēs «Instagram» un «Twitter».

Post training float ?

A photo posted by Allison Stokke (@allisonstokke) on

✔️

A photo posted by Allison Stokke (@allisonstokke) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu