Video tiešraide: Maira Brieža atklātais treniņš

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Šodien, sākot no plkst. 17, risināsies Latvijas labākā boksera Maira Brieža atklātais treniņš, viņam gatavojoties 21. februārī «Arēnā Rīga» paredzētajai cīņai par pašlaik vakanto IBF Interkontinentālo čempionu jostu smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem) ar Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) pārstāvi Deniju Venteru.

Treneris Vasilijs Čerņigovs, kurš ar Briedi strādā jau 14. gadu, atklāja, ka ar Briedi patlaban rēķinās visa pasaules boksa elite. «Jau tagad var teikt, ka uz Briedi skatās ļoti, ļoti nopietni. Viņš ir viens no savas kategorijas līderiem. Pretinieks ir nopietns, bet mēs, kā vienmēr, ceram uz labu iznākumu.»

Briedis līdz šim profesionāļa karjerā aizvadījis 18 cīņas, kurās izcīnījis visas uzvaras, turklāt 15 ar nokautu.

Venters neoficiālajā «boxrec.com» boksa rangā smagajā svarā ieņem 26.vietu, savā līdzšinējā karjerā izcīnot 20 uzvaras un piedzīvojot septiņas neveiksmes. 2014.gadā Venters cīnījās par Pasaules Boksa organizācijas (WBO) Interkontinentālo titulu, tomēr devītajā raundā piedzīvoja zaudējumu Londonas olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvējam Aleksandram Usikam no Ukrainas.

Jau pēc nākamajām divām cīņām Briedis varētu kļūt par obligāto pretendentu uz Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu.

Pašlaik IBF pasaules čempiona tituls smagajā svarā pieder argentīnietim Viktoram Emilio Ramiresam, kurš to ieguva pēc kubieša Hoana Pavlo Ernandesa atteikšanās aizvadīt aizstāvēšanas cīņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu