Kilganons otro gadu pēc kārtas uzvar «Sprite Kings of Air»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 5.jūlijā, Rīgā «Ghetto Games» organizētajā «Sprite Kings of air 2016» slam dunk jeb bumbas spraušanā grozā no augšas par pasaules danka karali atkārtoti tika kronēts pagājušā gada uzvarētājs Džordans Kilganons. Uzvaru nodrošināja viņa firmas zīme - spēcīgais skorpiona danks, kuru sportists veica nevainojami.

Sacensības tika atklātas ar grandiozu šovu. Dziedātājas Agnese Rakovska un 11 gadus vecā Andželīna Alekse, Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans un Ghetto Games radošais direktors Renārs Zeltiņš kopā ar vietējiem Grīziņkalna bērniem simboliski ieradās laukumā ar tanku, paužot vēstījumu par mieru, mīlestību, draudzību un līdzcietību pasaulē.

Džordans Kilganons, kurš šogad pasaules uzmanību ieguva, iedankojot džinsu biksēs NBA «All Star» spēlē, tiek uzskatīts par radošāko no dankeriem - viņš radījis pasaulē slaveno skorpiona danku («Scorpion dunk»), kroņa danku («Krown dunk»), un dubulto x («Dubble X») danku, kuru vakar Rīgā izpildīja, lecot pāri auto, kā arī aizvien turpina radīt ko jaunu.

Otro vietu ieguva viens no konkursa favorītiem no Amerikas Kriss Steipls (Chris «HOOPSTAR» Staples), un īpašs prieks arī par Ukrainas dankera Dmitrija Krivenko (Dmitry «Smoove» Krivenko) izrāvienu trešajā vietā.

Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans: «Mēs ļoti priecājamies par Džordana Kilganona uzvaru! Viņš ir labākais dankeris pasaulē, un Getiņš ir vieta, kurā vienmēr notiek godīga spēle. Džordanam ir čempiona prāts, viņš nepārtraukti trenējas un piedalās sacensībās visā pasaulē!»

Ghetto Games radošais direktors Renārs Zeltiņš uzsvēra, ka pasaules slam danka vēsturē sevi vakar ierakstījuši arī latvieši Kristaps Dārgais un nacionālajā «Sprite Kings of Air» atlasē izvirzītais Arnolds Krauklis.

Dalībniekus vērtēja žūrija - basketbolisti Kaspars Kambala, Kristaps Janičenoks, Akselis Vairogs, Žanis Peiners un treneris Nikolajs Mazurs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu