Skandalozā Jefimova: Biju pārsteigta, ka mani izsvilpa tik stipri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Skandalozā Krievijas peldētāja Jūlija Jefimova, kura Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs izcīnīja divas sudraba medaļas, nebija gaidījusi, ka četrgades svarīgākajā startā tiks izsvilpta, turklāt stipri.

«Cik labi, ka viss ir beidzies. Jūtos atvieglota. Konkurence bija milzīga,» Krievijas sporta kanālam «Match TV» sacīja peldētāja, kura savulaik par dopinga lietošanu tika diskvalificēta uz 16 mēnešiem.

«Dzirdēju kā mani pirms stara izsvilpj. Biju pārsteigta, ka tik stipri. Tā man gadījās pirmo reizi,» viņa teica. Šogad Jefimova tika pieķerta meldonija lietošanā, bet vēlāk tika attaisnota. «Pēc pirmajiem 100 metriem cilvēki sāka runāt citādāk. Pēc tam bija vieni un tie paši jautājumi, uz kuriem nekādi pareizi neatbildēsi. Vienkārši runāju tikai taisnību.»

Riodežaneiro Jefimova izcīnīja sudraba godalgu 100 un 200 metru brasā. Sacensību laikā viņu skatītāji izsvilpa un konkurentes Krievijas sportisti neapsveica.

«Nākamajās dienās bija vēl cita attieksme gan baseinā, gan tribīnēs. Arī no amerikāņu puses. Šie cilvēki vienkārši parādīja, cik viņi ir nekorekti un ka ir slikti audzināti,» pastāstīja Jefimova.

Sākotnēji Jefimova netika pielaista olimpiskajām spēlēm, taču peldētāja iesniedza apelāciju Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) un Olimpiādē varēja piedalīties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu