Kučinskis apbalvos Latvijas paralimpiešus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) rīt, 17.novembrī, apbalvos Latvijas paralimpiešus, kuri, piedaloties šī gada Vasaras paralimpiskajās spēlēs, guva ļoti augstus rezultātus, informēja premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Tikšanās laikā Kučinskis pasniegs sportistiem, kā arī Paralimpiskās komitejas un delegācijas vadītājiem Pateicības rakstus, tādējādi godinot viņus par pozitīvu Latvijas vārda nešanu pasaulē.

Tikšanās un Pateicības rakstu pasniegšana notiek pēc tam, kad Ministru kabinets ir pieņēmis lēmumu par naudas balvas piešķiršanu maksimālajā apmērā Latvijas sportistiem par izciliem sasniegumiem XV paralimpiskajās spēlēs Riodežaneiro.

Apbalvošana notiks Ministru kabineta Zaļajā zālē, kur parasti norisinās valdības sēdes. Plānots, ka tajā piedalīsies Kučinskis, izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V), kā arī sportisti un Paralimpiskās komitejas pārstāvji.

Latvijas paralimpieši Riodežaneiro spēlēs guva izcilus panākumus, izcīnot divas zelta un divas bronzas medaļas, kā arī vienu piekto un vienu sesto vietu.

Valdība atbalstīja prēmiju piešķiršanu Vasaras olimpisko un paraolimpisko spēļu laureātiem, šim mērķim atvēlot 1,051 miljonu eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu