Makgregors: Nurmagomedovs un Fergusons ir maisi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Populārais MMA cīkstonis Konors Makgregors (21-3) no Īrijas izteicies, ka krievu cīkstonis Habibs Nurmagomedovs (24-0) un amerikāņu sportists Tonijs Fergusons (22-3) ir neinteresanti cīkstoņi un nav čempiona cienīgi. Turklāt UFC vieglā svara čempions viņus nosauca par maisiem.

«Par viņu cīņu neviens vispār nerunā,» Makgregors teica intervijā, kas sestdien notika Mančestrā. «Taču bizness ir bizness. Ir jāsaceļ ažiotāža, jo šie divi puiši, kas cīnīsies par pagaidu čempiona titulu, ir maisi... Viņi ir neveikli un netīri.»

Nurmagomedovs ar Fergusonu ringā tiksies 4. martā cīņu šovā «UFC 209».

«Uz viņiem ir neinteresanti skatītes. Šie divi klauni ir tieši tādi. Divi maisi cīnīsies par pagaidu jostu... Viņiem jābūt ļoti laimīgiem, ka esmu nolēmis nedaudz atpūsties. Tagad šiem vīriem ir neliela iespēja izbaudīt top līmeni. Bet patiesībā viņi nav pat tuvu, lai kļūtu par čempioniem. Abus smagi nokautētu,» sacīja Makgregors.

Kolorītais īrs neslēpj, ka vēlas cīnīties ar amerikāņu boksa zvaigzni Floidu Meivezeru, kurš izteicies, ka vienīgais, kas viņu varētu atgriezt ringā, ir tieši Makgregors.

Tāpat Makgregors pastāstīja, ka, visticamāk, trešo reizi tiksies ringā ar amerikāni Neitu Diazu, kuru vienreiz pieveicis un vienu reizi atzinis viņa pārākumu. «Mēs tiksimies vēl vienu reizi un nokārtosim visu par 100 procentiem,» izdevumā «MMA Junkie» citēts Makgregors.

Īrijas MMA cīkstonis gaida ģimenes pieaugumu un no sacensībām pagājis sānis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu