Seksīgākās un nežēlīgākās MMA cīkstones

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

MMA sports ir viens no nežēlīgākajiem pasaulē! Tomēr arī šajā disciplīnā piedalās daiļā dzimuma pārstāves, kas, neskatoties uz MMA brutalitāti, saglabā savu sievišķību un daiļumu. Tādēļ piedāvājam aplūkot mūsu izvēlētas astoņas simpātiskākās bijušās un esošās MMA cīkstones.

 
Lina Lansberja
Lina Lansberja Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Lina Lansberja (Zviedrija)

34 gadus vecā Lansberja (6-2) MMA debitēja 2012.gadā, bet ar UFC organizāciju līgumu parakstīja tikai 2016.gadā. Kopš šā laika zviedriete aizvadījusi divas UFC cīņas, piedzīvojot vienu neveiksmi pret spēcīgo Kristianu Žutinju (17-1) no Brazīlijas. Nākamo dueli UFC Lansberja aizvadīs jau 18.novembrī Londonā.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Aleksandra Albu (Krievija)

26 gadus vecā Albu MMA aizvadīja tikai vienu cīņu, bet UFC vienu dueli. Neskatoties uz niecīgu cīņu skaitu, Albu panākumus svinējusi abos mačos. Simpātiskā slāviete savu MMA karjeru pagaidām nav atsākusi, jo pēc 2015.gada cīņas mokās ar vairākiem nopietniem savainojumiem.

«Jā, protams! UFC es atgriezīšos. Neesmu pārstājusi trenēties. Uzskatu, ka varu kļūt par labāko UFC cīkstoni vēsturē,» pirms kāda laiciņa izteicās Albu.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Mišela Votersone (ASV)

31 gadu vecajai Votersonei (14-4) jau tuvākajā laikā paredz ļoti spožu nākotni UFC. Debiju MMA Votersone piedzīvoja pirms nepilniem desmit gadiem, bet UFC viņa ienāca 2015.gada jūlijā. Pagaidām Votersonei ir divas uzvaras divos UFC mačos.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Peidža Vanzanta (ASV)

Tikai 22 gadus vecā Vanzanta (7-3) UFC ienāca pirms trīs gadiem. Šajā laika posmā Vanzanta ar savu vienkāršību un sirsnību spējusi iekarot ļoti daudzu fanu sirdis. Pērn Vanzanta piedalījās arī slavenajā ASV TV šovā «Dejo ar zvaigzni», kur MMA cīkstone aizkļuva līdz pat finālam, ierindojoties augstajā otrajā vietā.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Džīna Karāno (ASV)

34 gadus vecā Karāno (7-1) savai MMA karjerai punktu lika pirms nepilniem septiņiem gadiem. Šobrīd Karāno ir TV darbiniece, kā arī filmējās vairākos Holivudas seriālos un filmās. Amerikāņu cīkstone līdz duelim ar Kristianu Žutinju bija neuzveicama, taču brazīliete jau pirmajā raundā nokautēja Karāno, kas lika viņai beigt MMA karjeru.

 
Ronda Rouzija
Ronda Rouzija Foto: AP/LETA

Ronda Rouzija (ASV)

29 gadus vecā Rouzija (12-2) ir visu laiku slavenākā MMA cīkstone. Tieši Rouzija bija tā, kas sieviešu MMA deva vēl neredzētu popularitāti. Amerikāņu cīkstone savu izcilo MMA karjeru vēlējās nobeigt bez zaudējumiem, taču 2015.gada novembrī piedzīvoja šokējošu zaudējumu Hollijai Holmsai, zaudējot savu čempiones jostu. Pēc vairāk nekā gadu ilgas pauzes Rouzija mēģināja atgriezties ringā, tomēr arī tas izrādījās viņai pārāk smagi. Jau pirmajā raundā viņu «iznīcināja» brazīliete Amanda Nuņesa.

 
Foto: Instagram

Mieša Teita (ASV)

Simpātiskā Teita (18-7) punktu lieliskajai karjerai lika pēc UFC205 sāpīgā zaudējuma 2016.gada 12.novembrī Rakēlai Peningtonai. Vēl vienu cīņu iepriekš Teita zaudēja savu čempiones jostu Amandai Nuņesai. Pateicoties savai popularitātei un daiļumam, Teita tagad strādā par FOX kanāla UFC apskatnieci. €

 
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Anastasija Jankova (Krievija)

25 gadus vecā Jankova šobrīd aizvadījusi četras cīņas MMA, tiekot pie četriem panākumiem. MMA apskatnieki jau šobrīd lēš, ka Jankovai ir liels potenciāls, lai kļūtu par vienu no labākajām cīkstonēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu