Top 5: UFC cīņu iespaidīgākie nokauti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/LETA/Scanpix

Īrs Konors Makgregors, amerikāniete Holija Holmsa, Kriss Veidmans un citi UFC cīkstoņi ir MMA zvaigznes, kas žēlsirdību ringā nepazīst. Katra neveikla, nepārdomāta kustība var dārgi maksāt. Lūk, pieci no visiespaidīgākajiem nokautiem UFC organizācijas cīņu vēsturē.

 
Foto: Ap/Scanpix

Konors Makgregors - Hosē Aldo

Konors Makgregors 2015. gada decembrī kļuva par UFC čempionu svara kategorijā līdz 65 kilogramiem. Titulcīņā viņš vienā no visu laiku gaidītākajiem UFC dueļiem savu pretinieku Aldo pieveica jau pēc 13 sekundēm.

Īrs laukuma centrā spēcīgi iesita Aldo pa žokli, kā rezultātā brazīlietis tika nokautēts un Makgregors svinēja vienu no savām vieglākajām uzvarām karjerā.

Līdz tam Aldo tika uzskatīts par UFC labāko «pound for pound» cīkstoni. Tomēr Īrijas sportists vairākkārt uzsvēris, ka viņš ir labākais UFC cīkstonis.

 
Foto: Ap/Scanpix

Hollija Holmsa - Ronda Rouzija

Pirmo zaudējumu UFC karjerā 2015. gada novembrī Melburnā (Austrālija) piedzīvoja populārā amerikāņu cīkstone Ronda Rouzija. Vienā no gaidītākajām sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holija Holmsa.

Holmsa labāk aizvadīja pirmo raundu. Viņa turēja pretinieci drošā attālumā un vairākkārt tai precīzi iesita. Otrajā raundā Rouzija drošāk uzbruka, bet Holmsa atbildēja ar precīziem sitieniem, divreiz ar dūrēm trāpot pa galvu. Pēdējo nopietno sitienu Holmsa izdarīja mirkli vēlāk ar kāju, pēc kā Rouzija piedzīvoja nokautu.

Holmsa par uzvaru saņēma bonusa prēmiju 100 000 ASV dolāru, kamēr Rouzija uz pusi mazāk.

Pēc dueļa Rouzija, kas bija piedzīvojusi pirmo zaudējumu 13 cīņās, nekavējoties tika nogādāta slimnīcā.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Dens Hendersons - Maikls Bispings

Amerikānis Dens Hendersons 2009. gada jūlijā sagādāja smagāko zaudējumu karjerā Kiprā dzimušajam Maiklam Bispingam. Pagājušā gada oktobrī abi cīkstoņi «UFC 204» šova ietvaros tikās revanša duelī, kurā pārāks bija Bispings.

 
Foto: Ekrānšāviņš no video

Rašads Evans - Čaks Lidels

Amerikānis Rašads Evans 2008. gadā otrajā raundā nokautā aizsūtīja savu tautieti Čaku Lidelu, kurš pēc tam UFC aizvadīja vēl divas cīņas, abās piedzīvojot zaudējumu.

 
Foto: Ap/Scanpix

Kriss Veidmans - Andersons Silva

Amerikānis Kriss Veidmans 2013. gada jūlijā kļuva par pirmo cīkstoni, kurš UFC ringā nokautējis brazīlieti Andersonu Silvu. Tā paša gada decembrī viņš to izdarīja atkārtoti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu