Bokseris Beljū: Nākamie 12 mēneši būs pēdējie manā karjerā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

WBC čempions pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kg) Tonijs Beljū (29-2-1, 19 КО) izteicies, ka nākamie 12 mēneši viņa profesionālajā boksera karjerā būs pēdējie.

Pagājušās nedēļas nogalē Beljū ilgi gaidītā cīņā 11. raundā pieveica savu tautieti Deividu Heju (28-3, 26 КО), kurš sestajā raundā iedzīvojies savainojumā.

«Zinu, ka Hejs mani solīja aizsūtīt uz slimnīcu, bet man nekad nav bijuši tādi nodomi attiecībā pret viņu. Viņam ir divi bērni, kuriem ir vajadzīgs tēvs. Kad cīņa bija beigusies, es viņam teicu: «Paldies, tu palīdzēji nodrošināt manu bērnu nākotni.» Viņš atbildēja: «Paldies tev par tādu cīņu, nespēju noticēt, ka tu joprojām stāvi kājās.»

Pēc cīņas Hejs izteicās, ka labprāt aizvadītu revanša cīņu. Viņam veiksmīgi veikta Ahilleja cīpslas operācija, raksta «Daily Mail».

«Hejs ir lielisks cīnītājs. Jūs nestādāties priekšā, cik spēcīgs ir viņa sitiens,» izdevumā «Boxing Scene» citēts Beljū. «Nevarēju iedomāties, ka kaut kas var būt tik jaudīgs. Pārāk viņu cienu, lai mudinātu beigt sportista karjeru.»

34 gadus vecais Beljū gada laikā plāno noslēgt profesionāļa karjeru. «Nesen savus bērnus padarīju par bagātiem cilvēkiem un gribu teikt, ka nākamie 12 mēneši būs pēdējie manā boksera karjerā. Godīgi sakot, esmu sācis šo visu neieredzēt.»

Beljū cīņas laikā salauzis roku.

Nākamo cīņu Beljū varētu aizvadīt pret amerikāni Deonteju Vailderu, kurš ir pašreizējais WBC čempions. Tāpat izskanējusi informācija, ka viņa pretinieks varētu būt Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempions Džozefs Pārkers no Jaunzēlandes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu