Nurmagomedovs: Es visus pievīlu un gribu atvainoties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Krievijas MMA cīkstoņa Habiba Nurmagomedova (24-0) veselības problēmu dēļ nenotika ilgi gaidītā cīņa ar amerikāni Toniju Fergusonu (22-3), kuru bija paredzēts aizvadīt pagājušās nedēļas nogalē cīņu šovā «UFC 209» Lasvegasā. Krievu cīkstonis uzskata, ka pievīlis daudz cilvēku, un lūdzis piedošanu.

Cīņa tika atcelta, jo Nurmagomedovam neilgi pirms dueļa sākuma sākās veselības problēmas. Tās bija saistītas ar svara regulāciju, un viņš trīs stundas pirms paredzētās došanās ringā tika nogādāts slimnīcā.

«Zinu daudz cilvēkus, kuri vēlējās šo cīņu, un es visus pievīlu,» savā «Instagram» kontā raksta Nurmagomedovs. «Gribu atvainoties visiem saviem līdzjutējiem, UFC un savam pretiniekam. Ar veselību viss ir kārtībā, ir bijis trakāk, bet katra reize mani padara tikai spēcīgāku. Pateicos visiem par atbalstu.»

UFC organizācijas prezidents Dana Vaits pirms Nurmagomedova un Fergusona dueļa pieļāva iespēju, ka šīs cīņas uzvarētājs nākamajā cīņā spēkiem mērosies ar MMA spožāko zvaigzni īru Konoru Makgregoru (21-3).

Tikmēr Fergusons krievu sportistam pirmām kārtam ieteicis domāt par savu veselību, nevis nākamo cīņu.

«Vēlu viņam veselību. Tā ir taisnība, bez jokiem. Neviena cīņa vai tituls nav vērtīgāks par veselību,» Ziemeļamerikas mediji citē Fergusonu. «Tagad viņam neklātos domāt par UFC, bet gan parūpēties par savu veselību. Kas attiecas uz cīņas pārcelšanu, tad teikšu tā: esmu vienmēr gatavs cīnīties ar cienīgu pretinieku. Taču ne man par to lemt, to izlems UFC vadība.»

Traumatiskais krievu cīkstonis lielāko daļu no savām 24 uzvarām pārsvarā sasniedzis, spēkojoties Krievijā un Ukrainā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu