Meivezers: Konor, paraksti līgumu - nepūt visiem miglu pakaļā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV boksa leģenda Floids Meivezers (49-0) vēlas, lai īru MMA zvaigzne Konors Makgregors (21-3) paraksta līgumu par boksa cīņu.

Meivezera un UFC vieglās divīzijas čempiona Makgregora iespējamā tikšanās boksa ringā tiek apspriesta ilgāku laiku. Amerikānis publiski izteicās, ka Makgregoram piedāvā 15 miljonus ASV dolāru par cīņu, kamēr viņa paša honorārs esot 100 miljoni. Viņi regulāri viens par otru izteikušies medijos.

«Ja Konors tiešām vēlas šo cīņu, lai beidz pūst miglu visiem pakaļā. Paraksti līgumu. Paraksti līgumu,» sacīja Meivezers.

«Tu teici, ka esi boss. Tad paraksti vienošanos un organizējam šo boksa cīņu,» piebilda līdz šim neuzveiktais amerikāņu cīkstonis.

Visgrūtāk abām pusēm ir vienoties par naudu. Pirms kāda laika savu piedāvājumu izteica arī UFC vadītājs Dana Vaits, kurš katram no cīkstoņiem solīja pa 25 miljoniem ASV dolāru. Kamēr abu pušu starpā notiek sarunas, cīņai ar Makgregoru esot gatavs filipīniešu bokseris Menijs Pakjao.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu