Deivids Hejs: Karjeru negrasos noslēgt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijušais pasaules čempions divās svara kategorijās boksā Deivids Hejs (28-3, 26 КО) no Lielbritānijas karjerai punktu likt negrasās. Lai arī viņš pārcietis Ahilleja cīpslas operāciju, ringā viņš cer atgriezties gada laikā.

Pagājušās nedēļas nogalē Hejs 11. raundā piekāpās savam tautietim Tonijam Beljū (29-2-1, 19 КО). Hejs sestajā raundā iedzīvojās kājas savainojumā un nespēja pilnvērtīgi turpināt cīņu. Tomēr viņš nepadevās.

«Ja Beljū beigs boksera gaitas, ko, ceru, viņš neizdarīs, man nāksies to pieņemt. Ja tā notiks, tad man nāksies meklēt variantus, lai supersmagajā svarā varētu cīnīties par titulu. Iespējams, viņš apsver domu, ka varētu aiziet, atrodoties virsotnē,» «Sky Sports» citēs Hejs.

Pēc cīņas Hejs izteicās, ka labprāt aizvadītu revanša cīņu.

«Ārsts teica, ka operācija aizritēja normāli. Daudzi sportisti tādas piedzīvojuši un atgriezušies sportā pēc sešu līdz deviņu mēnešu pārtraukuma. Brīdī, kad savainoju kāju, man šķita, ka tā iekritusi slazdā. Sapratu, ka vairs nespēju to kontrolēt,» viņš sacīja.

Iepriekš izskanēja ziņas, ka 36 gadus vecais bokseris varētu noslēgt savu karjeru, taču nu viņš šīs baumas kliedējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu