Vai zini vairāk par Kreipānu? Dīdžeji min pašmāju sporta personības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Erudīcijas spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?» šonedēļ būs īsts dīdžeju duelis. Par komandas biedriem kļuvuši radio Pieci.lv balss Magnuss Eriņš un Mārtiņš Makreckis jeb dīdžejs Makree. Puišu intereses sakrīt, kad runa ir par Formulu – 1, taču Magnusam tuvāks ir basketbols un NHL spēles, kuru dēļ viņš mērojis ceļu līdz pat Somijai, lai klātienē vērotu pasaules čempionātu hokejā. Savukārt Mārtiņu iedvesmo Mairis Briedis un bokss.

Pieci.lv dīdžejiem pretim stāsies radio ētera personība Artis Dvarionas un klubu dīdžejs, kā arī Rīgas DJ skolas vadītājs Kaspars Dabra. Abi atzīst, ka hokejs ir viņu lielākā aizraušanās. Tiesa, Artim tuvs esot arī teniss, bet Kaspars būtu gatavs atdot ļoti daudz, lai varētu paceļot pagātnē un klātienē vērot kādu no Žoltoka spēlēm.

Cīņa par punktiem izrādīsies ļoti spraiga, taču kura no komandām būs erudītāka jautājumos par sportu? Kura visprecīzāk spēs raksturot un atminēt pašmāju sporta personības? Noskaidro kopā ar raidījuma vadītāju Paulu Timrotu jau rīt, «Sporta otrdienā», 23. maijā plkst. 21:00, kanāla 360TV aizraujošajā spēlē «Vai zini vairāk par Kreipānu?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu