Vaidavas triatlons 2017 - jauna ēra Latvijas triatlona vēsturē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 26. jūnijā, tiek sākta reģistrācija tradicionālajam Vaidavas triatlonam. Šā gada Vaidavas triatlons būs nozīmīgs, jo pirmo reizi Latvijas vēsturē, sadarbojoties ar biedrību Ironman.lv, Vaidavas triatlona ietvaros tiek organizētas vidējās (Half Ironman) distances sacensības (peldēšana 1,9 km + riteņbraukšana 90 km + skriešana 21 km). Starts plkst.11:00, informē organizatori.

90 km veloposma laikā tiks šķērsota A3 šoseja Rīga-Valmiera, izbraucot no Vaidavas ceļa (labais pagrieziens), nogriežoties uz Rubeni. Sacensību dalībnieki tālāk virzīsies pa autoceļu Valmiera-Limbaži virzienā uz Dauguļiem, veiks trīs apļus un atgriezīsies pie Vaidavas ezera.

Vidējā (Half Ironman) distancē būs arī stafešu cīņa. Katru stafetes komandu veido trīs dalībnieki (neatkarīgi no dzimuma un vecuma). Katram dalībniekam ir jāizpilda savs stafetes etaps: peldēšana 1,9 km, riteņbraukšana 90 km, skriešana 21 km.

Tiem, kas ir tikai ceļā uz vidējās (Half Ironman) distances veikšanu, pieejamas arī citas distances, atkarībā no vecuma grupas un sagatavotības pakāpes - (peldēšana 0,1 km + braukšana 5 km + skriešana 1 km); (0,25 + 11 + 2); (0,5 + 22 + 4).

Arī bērniem būs iespēja izmēģināt spēkus simboliskā triatlona distancē.

Organizatori lūdz sacensību dalībniekus laicīgi reģistrēties.

Sacensību reģistrācija un sīkāka informācija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu