Maduro piedāvā savu lidmašīnu Venecuēlas sportistiem

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Venecuēlas prezidents Nikolass Maduro svētdien piedāvāja savu oficiālo lidmašīnu valsts sportistiem, kas ir bijuši spiesti atteikties no piedalīšanās sacensībās ārvalstīs komerciālo avioreisu no Venecuēlas trūkuma dēļ.

«Ja viņiem neizdodas [atrast avioreisus] sabotieru dēļ, tad nacionālajām komandām ir pieejama prezidenta lidmašīna, lai aizvestu viņus uz jebkuru vietu pasaulē,» valsts televīzijā paziņoja Maduro.

Kreisais Venecuēlas prezidents regulāri apsūdz labējo opozīciju valsts ekonomikas sabotēšanā, ko tā darot sadarbībā ar ASV.

Vairākas lielās ārvalstu aviosabiedrības, pieaugot nedrošībai Venecuēlā, ir apturējušas avioreisus ar šo valsti vai ievērojami samazinājušas to skaitu. Tas nesen ietekmēja Venecuēlas nacionālās volejbola, paukošanas un softbola komandas.

Maduro sacīja, ka viņš var ceļot pa sauszemi «ar motociklu vai mūli,» ja tas būtu nepieciešams, «bet mūsu nacionālās komandas nedrīkst izlaist nevienu starptautisku sacensību».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu