Izdota sporta žurnālistam Arturam Vaideram veltīta grāmata

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Artura Vaidera fondam» sadarbojoties ar izdevniecību «Jumava», tapusi grāmata «Vaiders» par vienu no pieredzes bagātākajiem Latvijas sporta žurnālistiem Arturu Vaideru.

Grāmatā apkopoti stāsti no 123 cilvēkiem - Vaidera kolēģiem, draugiem, laikabiedriem, Latvijā slaveniem cilvēkiem.

«Grāmata «Vaiders» ir saistoša lasāmviela, kuras autori ir Latvijā pazīstami un cienījami cilvēki, tostarp arī izcili žurnālisti. Tā ir grāmata - vārdnīca par Artura Vaidera dzīvi un darbiem - no dzimtās Arendoles līdz vienam no visizcilākajiem sporta žurnālistiem Latvijā jeb sporta žurnālistikas karalim, kā neformāli viņu sauca profesionāļi. Vienlaikus tas ir aizrautīgs ceļojums laikā, caur viena cilvēka mūžu pieskaroties arī Latvijai vairāk nekā 60 gadu garumā,» klāstīja fonda pārstāvji.

«Artūra Vaidera fonds» izveidots pirms gada, lai atbalstītu un veicinātu Latvijas žurnālistikas, īpaši sporta žurnālistikas, attīstību, kā arī saglabātu žurnālista Vaidera piemiņu.

Vaiders pēc cīņas ar slimību mūžībā aizgāja pērn 3.oktobrī 61 gada vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu