1. aprīļa joki: Briedi aicinās spēlēt basketbola izlasē, bet Starkovs gatavs atkāpties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET kolāža

Kā jau ierasts, 1. aprīlī daudzviet pasaulē atzīmē «joku dienu». Šis gads nav izņēmums. Sociālajos tīklos izskanējuši daži vairāk vai mazāk gaumīgi joki par Latvijas un pasaules sporta personāžiem.

Portāls «Mynewsdesk» internetā izplatījis paziņojumu, ka 28. jūnijā Pasaules kausa kvalifikācijas mačā pret Latvijas valstsvienību Zviedrijas basketbola izlasei palīdzēs slavenais futbolists Zlatans Ibrahimovičs.

Uz šo paziņojumu ar joku atbildējusi Latvijas Basketbola savienība, kas «Twitter» kontā portālam «Mynewsdesk» raksta, ka tādā gadījumā Latvijas izlasei pievienoties tiks aicināts bokseris Mairis Briedis.

Savukārt Zviedrijas Basketbola federācija jokojot aicinājusi uz gaidāmo maču nozīmēt ļoti labus spēles tiesnešus.

Tikmēr citi «Twitter» lietotāji pajokojuši, ka Aleksandrs Starkovs beidzot paudis gatavību atkāpties no Latvijas futbola izlases galvenā trenera amata. Mēdz teikt, ka katrā jokā ir maza daļiņa patiesības...

3. aprīlī notiks Latvijas Futbola federācijas valdes ārkārtas sēde, kurā tiks skatīts jautājums par Latvijas izlases nesen piedzīvoto zaudējumu 0:1 pret Gibraltāru. Iespējams, ka pēc šīs sēdes Starkovs tiešām atstās izlases vadītāja amatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu