Sestdien risināsies «Vans Latvijas Skeitborda līgas» pirmais posms

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 26. maijā, Krišjāņa Barona ielas skeitparkā, norisināsies «Vans Latvijas Skeitborda līgas» 2018. gada sezonas pirmais posms skeitborda frīstailā.

Pēc lieliski aizvadītās 2017. gada sezonas «Vans Latvijas Skeitborda Līga» ir atgriezusies. Arī šogad sacensību posmi pulcēs vienuviet Latvijas labākos frīstaila skeitbordistus un atbalstītājus. 2018. gada sacensību sezona sastāvēs no četriem posmiem, kuros braucēji varēs cīnīties par reitinga punktiem VLSL kopējā ranga tabulā, kā arī par balvām no sacensību atbalstītājiem.

Latvijas Skeitborda līga (LSL) tika izveidota 2017. gadā, lai popularizētu un veicinātu frīstaila skeitborda attīstību Latvijā. Tās mērķis ir apzināties un atlasīt labākos un potenciālākos skeitborda frīstaila braucējus Latvijā, kas nākotnē varētu pārstāvēt mūsu valsti olimpiskajās spēlēs «Park» vai «Street» frīstaia disciplīnās.

2018. gadā LSL 4 skeitborda frīstaila sacensību posmi dažādās Latvijas pilsētās. Katru mēnesi no maija līdz augustam norisināsies viens posms. Šogad plānotās sacensību norises vietas ir Rīga, Salaspils un Jelgava. Tiks veidots braucēju sacensību rezultātu reitings, kurā tiks apkopoti visu posmu rezultāti, pēc kuriem tiks noteikti LSL uzvarētāji 4 grupās: Iesācēji, Meitenes, Amatieri un PRO.

«Vans Latvijas Skeitborda līga» ir vienīgās sacensības Latvijā, kurās braucēji tiek iedalīti četrās grupās, tādējādi uzlabojot savstarpējo sāncensību un ceļot skeitborda līmeni Latvijā. Skeitborda popularitātei gan pasaulē, gan Latvijā pieaugot, arī sagaidāms dalībnieku skaita pieaugums 2018. gada LSL posmos, tajā skaitā arī meiteņu grupā.

Vairāk informācija un 1. posma sacensību nolikums šeit:

Lielākā konkurence un sarežģītākie triki, protams, ir sagaidāmi PRO grupā. Šajā grupā, tāpat kā iepriekšējā gadā, par uzvaru sacentīsies Latvijas labākie skeitbordisti ar daudzu gadu pieredzi. Papildus balvām no sacensību atbalstītājiem labākie trīs PRO grupas braucēji saņems arī naudas balvas, kuras nodrošina Latvijas Skeitborda federācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu