Džudists Borodavko izcīna bronzas godalgu Eiropas čempionātā (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: f64 Photo agency

Eiropas čempionātā džudo, kas norisinās Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi, Latvijas sportists Jevgēņijs Borodavko svētdien izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 100 kilogramiem.

Pirmā kārta Borodavko bija brīva, bet otrajā kārtā Latvijas sportists uzvarēja Ukrainas džudistu Artjomu Blošenko. Savukārt cīņā par vietu pusfinālā Borodavko piekāpās rumānim Danielam Bratam.

Gandarījuma turnīra pirmajā cīņā Latvijas sportists pieveica ungāru Danielu Hadfi, bet izšķirošajā cīņā par bronzas medaļu pieveica baltkrievu Jauhenu Biaduļinu.

Savukārt svara kategorijā virs 100 kilogramiem Vladimirs Osnačs sākotnēji pieveica serbu Aleksandru Petkoviču, bet pēc tam piekāpās baltkrievam Ikaram Makarovam.

Jau ziņots, ka piektdien bronzas godalgu izcīnīja arī Latvijas sportists Deniss Kozlovs, kurš startē svara kategorijā līdz 66 kilogramiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu