Gunārs Ķirsons ievēlēts par Latvijas Džudo federācijas valdes priekšsēdētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien notikušajā Latvijas Džudo federācijas (LDF) atskaites un vēlēšanu kopsapulcē par LDF valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts pazīstamais uzņēmējs Gunārs Ķirsons, TVNET informē džudo kluba LIDO sabiedrisko attiecību speciāliste Darja Davidova.

Otrs valdes priekšsēdētāja amata kandidāts, slavenais džudists un pašreizējais LDF ģenerālsekretārs Vsevolods Zeļonijs savu kandidatūru noņēma pēc priekšvēlēšanu programmu apspriešanas. No 22 kopsapulcē pārstāvētiem klubiem 21 atbalstīja Ķirsona kandidatūru, 1 klubs atturējās.

Savā uzrunā Gunārs Ķirsons uzsvēra, ka valdes priekšsēdētāja amatā galveno uzmanību pievērsis treneru un tiesnešu līmeņa paaugstināšanai, džudo ģeogrāfijas paplašināšanai, sadarbībai ar vietējām pašvaldībām, sieviešu džudo attīstībai, talantīgo jauno sportistu atbalstam, starptautisko treniņnometņu un turnīru organizēšanai.

Gunārs Ķirsons ir SIA „LIDO” un 2005. gadā dibinātā džudo kluba LIDO prezidents. Jaunībā ir nodarbojies ar džudo (melnās jostas īpašnieks), trīs reizes izcīnot republikas čempiona titulu. Kļuvis par slavenu uzņēmēju, Ķirsons jau ilgus gadus ir atbalstījis Latvijas džudo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu