Rīgas ''Dinamo'' treneris Šuplers baltā zirgā pilsētas ielās (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau pavasarī, pēc hokeja sezonas noslēguma, parādījās baumas, ka Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers zaudējis kādās derībās komandas kapteinim Sandim Ozoliņam. ''Dinamo'' pagājušās sezonas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā uzvarēja vienu no Kontinentālās hokeja līgas spēcīgākajām un bagātākajām vienībām.

Pirms vienas no spēlēm Sandis Ozoliņš, saderējis ar galveno treneri ja ''Dinamo'' sēriju uzvarēs – Šupleram baltā zirgā jājāj cauri Rīgai. Sandis Ozoliņš: "Fantāzijai tika dota vaļa un mums bija diezgan garlaicīgs periods, tādēļ viss bija sakrājies, aizgāja vārds pa vārdam un galu galā tā sanāca."

Šodien speciālā ''Dinamo'' pasākumā, kur komanda tikās ar saviem sponsoriem un līdzjutējiem Šuplers doto vārdu turēja un tiešām sēdās zirga mugurā.

Jūliuss Šuplers: "Pēc sezonas tiešām pagāja kāds laiks un puiši sāka atgādināt, ka jāsāk pildīt derībās solītais. Divas nedēļas atpakaļ es sāku nopietni gatavoties un aizvadīju arī sešus treniņus ar zirgu Amazone. Teikšu godīgi vadīt zirgu nav nemaz tik viegli."

Šuplers esot azartisks cilvēks un derībās zaudējis arī iepriekš, treneris saka, ka par to viņam atgādinot divi tetovējumi.

Sandis Ozoliņš: "Es nezinu, man liekas, viņš tur lielās. Es neesmu ne vienu ne otru redzējis. Bet jebkurā gadījumā cepuri nost, ka viņš izdarīja to izjādi ar zirgu!"

Jau pavisam drīz atkal būs daudz iemeslu jaunām derībām – Rīgas ''Dinamo'' jaunās sezona sākās 9.septembrī.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu