Zīle ar nokautu uzvarējis Nečiporenko „Fight club Kamikaze vol.3” cīņu šovā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. jūnijā viesnīcā „Reval hotel Latvija” cīņu šova „Fight club Kamikaze vol.3” ietvaros viens no Latvijas perspektīvākajiem jaunajiem K-1 cīkstoņiem Kristaps Zīle ar nokautu trešajā raundā pieveica Lietuvas čempionu Pavlo Nečiporenko, TVNET informē „WFCA Baltija” Sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Eisaks.

Sportistu dueli, kurš ritēja pēc formulas trīs raundi pa trim minūtēm, ļoti labi iesāka Lietuvas pārstāvis, nepārtraukti uzbrūkot, neļaujot par sevi 9 kg vieglākajam Kristapam izvērsties.

Otro raundu Nečiporenko arī sāka aktīvi, taču uz raunda vidu Zīle izdarīja veiksmīgu lēcienu ar celi korpusā, pēc kura lietuvietis atradās uz partera. Tiesnesis sāka atskaitīt nokdaunu, taču Nečiporenko spēja atgūties un turpināt cīņu.

Trešajā raundā kā favorīts jau izgāja Zīle, kurš pret savu pretinieku strādāja aktīvi, lietojot sitienu sēriju ar kājām, turpināja ar rokām. Taču pēc visiem šiem latvieša uzbrukumiem leitis spēja noturēties kājās un pat atbildēt ar pāris pretsitieniem ar rokām. Lai cik labi lietuvietis aizsargājās, cīņas izskaņā Kristapam beidzot izdevās tikt cauri Nečiporenko aizsardzībai, izdarot griezto sitienu ar kāju vēdera rajonā. Leitis tika notriekts zemē un pēc tāda sitiena nespēja vairs piecelties. Līdz ar to ar nokautu trešajā raundā uzvarētāja roka tika pacelta Kristapam Zīlem, kuram šī bija ceturtā uzvara piecās cīņās. „Fight club Kamikaze vol.3” cīņu rezultāti

Disciplīna - Cīņas pāris - Uzvarētājs Bokss - Iļja Zilinskijs vs. Jevgēņijs Skukins - Iļja Zilinskis MMA - Jurijs Bricis vs. Sergejs Drobjs (Lietuva) - Sergejs Drobjs K-1 - Valērijs Mikalausks vs. Roms Daugulis (Lietuva) - Valērijs Mikalausks K-1 - Rolands Mikalausks vs. Dmitrijs Kaļmus - Dmitrijs Kaļmus K-1 - Daniels Fedorovskis vs. Tads Miceiko (Lietuva) - Daniels Fedorovskis K-1 - Romāns Skiba vs. Mareks Kovaļevskis - Mareks Kovaļevskis K-1 - Viktors Gricus vs. Artjoms Spundziņš - Artjoms Spundziņš K-1 - Kristaps Zīle vs. Pavlo Nečiporenko - Kristaps Zīle

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu