Vsevolods Zeļonijs atkārtoti ievēlēts par LDF ģenerālsekretāru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien notika Latvijas Džudo federācijas (LDF) klubu konference, kurā tika ievēlēts LDF valdes sastāvs. Par federācijas ģenerālsekretāru atkārtoti ievēlēts 2000. gada Sidnejas olimpiādes bronzas medaļas ieguvējs Vsevolods Zeļonijs, TVNET informē biedrības „Džudo klubs LIDO” sabiedrisko attiecību speciāliste Darja Davidova.

Maija beigās par LDF valdes priekšsēdētāju kļuva pazīstamais uzņēmējs, džudo sporta meistars Gunārs Ķirsons.

Pārējo valdes locekļu vēlēšanas tobrīd tika atliktas uz mēnesi. 30. jūnijā notikušajās vēlēšanās par LDF viceprezidentu tika ievēlēts Aleksandrs Jackevičs, par ģenerālsekretāru - Vsevolods Zeļonijs. Aleksandrs Jackevičs ir trīskārtējais Eiropas čempions, 1980. gada Olimpisko spēļu bronzas medaļnieks, līdz šim viņš bija ieņēmis LDF sporta direktora amatu.

Vsevolods Zeļonijs ir viens no labākajiem neatkarīgās Latvijas sportistiem, pieckārtējs Eiropas čempionātu medaļnieks, Pasaules čempionāta medaļnieks, 2000. gada olimpiādes bronzas medaļas ieguvējs. Viņš jau bija ģenerālsekretāra amatā iepriekšējā valdē.

No 24 LDF sastāvā esošiem klubiem konferencē piedalījās 19. Lēmums par Gunāra Ķirsona, Aleksandra Jackeviča un Vsevoloda Zeļonija ievēlēšanu tika pieņemts vienbalsīgi.

Iepriekšējo septiņu valdes locekļu vietā ir ievēlēti trīs. Lēmums pamatots ar vēlmi racionalizēt Latvijas Džudo federācijas darbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu