Vitālijs Kļičko pārliecinoši pieveic Brigsu (13)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas smagā svara bokseris Vitālijs Kļičko sestdien pārliecinoši pieveica amerikāni Šenonu Brigsu, nosargājot pasaules čempiona jostu Pasaules boksa padomes (WBC) versijā.

39 gadus vecais Kličko dominēja visas cīņas gaitā un pārliecinoši uzvarēja pēc punktiem 120-107, 120-107, 120-105.

Līdzīga cīņa ritēja tikai pirmajā raundā, bet jau otrajā raundā Kļičko pilnībā pārņēma cīņas iniciatīvu un izdarīja daudzus spēcīgus sitienus, tomēr Brigss labi turējās kājās un nekrita uz "dēļiem".

Septītajā raundā Kļičko bija reāla iespēja nokautēt Brigsu, tomēr amerikānis nodemonstrēja labu izturību un palika kājās.

Arī atlikušajos piecos raundos Kļičko bija nospiedošs pārsvars, tomēr Brigss izturēja pretinieka spēcīgos un precīzos sitienus, paliekot nenokautēts.

Pēc cīņas Kļičko atzina, ka Brigss ir pelnījis cieņu par tādu cīņu.

Šī Kļičko profesionālajā karjerā bija 43.cīņa un viņš izcīnīja 41.uzvaru, no kurām 38 uzvarētas ar nokautu. Savukārt Brigss, kurš bija Pasaules boksa organizācijas (WBO) čempions smagajā svarā 2006. un 2007.gadā, 59.cīņā piedzīvoja tikai sesto zaudējumu.

Kā ziņots, bet Vitālija Kļičko prestižākās boksa smagsvaru jostas pieder arī Deividam Hejam, kurš ir čempions pasaules boksa asociācijas (WBA) versijā, kā arī Vitālija brālim Vladimiram, kurš ir labākais Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijās.

Vladimirs Kļičko visu trīs titulu aizstāvēšanas cīņu aizvadīs 11.decembrī Vācijas pilsētā Manheimā, kad spēkosies ar mazpieredzējušo Zimbabvē dzimušo Lielbritānijas bokseri Dereku Čisoru.

Savukārt Hejs 13.novembrī tiksies ar 38 gadus veco britu Odliju Harisonu, kurš 2000.gadā kļuva par Sidnejas olimpisko spēļu čempionu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu