Šodien amatu atstāj IZM Sporta pārvaldes vadītājs Einars Fogelis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien amatu atstāj Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sporta pārvaldes vadītājs Einars Fogelis, kurš ievēlēts Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretāra amatā.

Līdz jauna Sporta pārvaldes vadītāja apstiprināšanai to vadīs līdzšinējais Fogeļa vietnieks Mārtiņš Kampe. Vakantajam Sporta pārvaldes vadītāja amatam IZM izsludinājusi konkursu, aģentūru LETA informēja izglītības ministra Jura Radzeviča (LPP) padomnieks Edgars Vaikulis. IZM šā amata kandidātiem izvirza augstas prasības, taču ne tādas, kas varētu ierobežot pretendentu loku. Kandidātiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, jābūt vismaz trīs gadus ilgai pieredzei vadošā amatā un praktiskai pieredzei sporta jomā, labām zināšanām un izpratnei par sporta jautājumiem. Pretendentiem nepieciešamas svešvalodu zināšanas, labas organizatoriskās un komunikācijas spējas, prasme intensīvi strādāt. Visi nepieciešamie dokumenti pretendentiem jāiesniedz 20 dienu laikā kopš sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un "Sporta Avīze" kopā ar pieteicēja vīziju par sporta attīstību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu