Torps: Es atgriežos peldēšanā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieckārtējais olimpiskais čempions austrālietis Aiens Torps paziņojis par atgriešanos peldēšanā.

Speciāli sasauktā preses konferencē 28 gadus vecais Torps paziņoja, ka atsācis treniņus, lai kvalificētos Austrālijas komandas sastāvam Londonas olimpiskajām spēlēm 2012. gadā.

''Es atgriežos peldēšanā. Esmu atpakaļ un priecājos par to,'' teica Torps.

Peldētājs koncentrēsies 100 metru brīvā stila distancei, kā arī cer startēt stafetes sacensībās, vēsta ''The Associated Press''.

''Atgriezties sacensību režīmā nav viegls lēmums, bet principā es to izlēmu jau septembrī,'' atzina Torps, kurš slepeni trenējas jau vairākus mēnešus.

Peldētāja atgriešanās sacensību apritē saistīta ar viņa vēlmi sacensties ar pasaules spēcīgākajiem sportistiem. Titulētais sportists atzina, ka treniņus viņš galvenokārt aizvadīs Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abu Dabi, kā arī Eiropā.

Atgādinām, ka līdzšinējās karjeras laikā Torps 13 reizes labojis pasaules rekordus, bet 2006. gadā viņš atvadījās no lielā sporta.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu