Širokovs uzvar pirmajā hokeja boksa čempionātā ''Icebox''

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par pirmā starpkontinentālā hokeja boksa čempionāta "Icebox" uzvarētāju ceturtdien "Arēnā Rīga" kļuva Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksejs Širokovs.

Jau sākumā bija redzams, ka Širokovs pirms čempionāta ir aktīvi trenējies un labāk sagatavojies par pārējiem pretiniekiem.

Pirmajā pusfinālā Širokovs pēc punktiem pieveica Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čehovas "Vitjaz" kausli Brendonu Sagdenu no Kanādas.

Savukārt otrajā pusfinālā bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) un Rīgas "Dinamo" komandas uzbrucējs no Slovākijas Ronalds Petrovickis otrajā raundā piedzīvoja tehnisko nokautu pret vienu no Amerikas hokeja līgas (AHL) labākajiem policistiem kanādieti Kipu Brenanu, kaut cīņu Petrovickis iesāka ļoti aktīvi.

Līdz ar to cīņā par trešo vietu Petrovickis spēkojās ar Sagdenu. Arī šoreiz abi sportisti aizvadīja aktīvu cīņu un Petrovickis pārliecinoši pēc punktiem uzvarēja.

Tikmēr finālā cīņa ritēja līdzīgi, tomēr tiesneši izšķīrās par labu Širokovam.

Savukārt pirms izšķirošās cīņas ringā devās arī patlaban spēcīgākais latviešu bokseris Mairis Briedis un horvātu smagsvars Josips Jalusičs, kuri aizvadīja oficiālu reitinga cīņu smagajā svara kategorijā (līdz 90,9 kilogramiem).

Šajā cīņā Briedis jau no pirmajām sekundēm pierādīja savu pārākumu pār pretinieku, kuram profesionālajā ringā ir divarpus reižu vairāk zaudējumu nekā uzvaru. Jau pirms pirmā raunda beigām tiesneši Briedi pasludināja par uzvarētāju.

Kā ziņots, boksa čempionātā tomēr nepiedalījās Krievijas izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, kā arī latviešu hokeja aizsargs Kaspars Astašenko.

Artjuhins tā arī nepaguva atkopties no pasaules čempionātā Slovākijā gūtā savainojuma, kamēr Astašenko no dalībnieku pulka tika atskaitīts, lai varētu norisināties loģiska cīņu izspēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu