LOK: Esam zaudējuši izcilu sportistu un olimpieti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo hokejistu tuviniekiem un hokeja līdzjutējiem Latvijā, Krievijā un visā pasaulē, zaudējot izcilo sportistu un olimpieti Kārli Skrastiņu un KHL komandas "Lokomotiv" spēlētājus traģiskajā aviokatastrofā.

"Katra cilvēka zaudējums kādam ir smags trieciens, bet Kārļa zaudējums ir smags trieciens visai Latvijas sabiedrībai. Esam palikuši bez viena no Latvijas hokeja izlases balstiem, bez "dzelzs vīra" un patiesa Latvijas patriota. Esam šokēti, un šobrīd grūti atzīt reālo situāciju, ka Kārļa vairs nav mūsu vidū un viņš nekad vairs nebūs redzams hokeja laukumā, un viņa spēle nepriecēs savus uzticamos līdzjutējus," dziļās skumjās atzīst LOK prezidents Aldonis Vrubļevskis.

Kā ziņots, trešdien neilgi pēc pacelšanās avarējusi lidmašīna, kurā atradās visa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas "Lokomotiv", kurā spēlē arī Latvijas izlases spēlētājs Kārlis Skrastiņš.

Traģēdijā gājuši bojā gandrīz visi lidmašīnā esošie cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu