Briedis palīdzēs Vladimiram Kļičko sagatavoties cīņai ar Povetkinu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas boksa smagsvars Mairis Briedis jau septīto reizi dosies uz nometni pie brāļiem Kļičko - šoreiz, lai Vladimiram Kļičko palīdzētu sagatavoties WBO, IBF WBA un IBO pasaules čempiona jostu aizstāvēšanai cīņā pret krievu Aleksandru Povetkinu.

Treniņnometne tiks aizvadīta no 7. septembra Austrijā. Nometnē Briedis sparingos palīdzēs Vladimiram Kļičko gatavoties 5. oktobra cīņai pret Aleksandru Povetkinu, kā arī turpinās savu gada sākumā nosprausto mērķu īstenošanu.

Šogad Briedis jau ir aizvadījis četras cīņas, visās izcīnot uzvaras. Gads tika iesākts ar uzvaru Bulgārijā pret turku Ozkanu Čentinkaju un turpināts Rīgā, nokautējot kādreizējo WBO pasaules čempionu Deniju Vilijamsu. Tam sekoja trīs nedēļu gara nometne ASV pie leģendārā boksa trenera Dona Tērnera un pirmā Brieža cīņa ārpus Eiropas – atrādoties ASV publikai Ziemeļkarolīnas štatā, kur izdevās nokautēt amerikāni Džonatanu Feltonu.

Pēdējā cīņā Briedis Grieķijā 8 raundos pēc punktiem pieveica Francijas čempionu Džeremiju Ouannu.

«Prieks, ka ar brāļiem Kļičko mums ir izveidojusies laba sadarbība un varam abpusēji viena puse otrai palīdzēt īstenot savus mērķus – Vladimiram nosargāt čempiona titulus, man labāk sagatavoties karjeras pirmajai titulcīņai. Povetkina piekoptais boksa stils ir līdzīgs tam, ko ringā izpildu es, tāpēc ceru, ka Vladimiram sparingi ar mani būs pietiekami noderīgi. Kopā ar savu komandu nolēmām šogad piekto sagatavošanās cīņu neaizvadīt, bet tā vietā labāk uzreiz gatavoties novembrī paredzētajai titulcīņai, kurā centīšos iegūt pasaules čempiona jostu,» teica Mairis Briedis.

Nometne pie brāļiem Kļičko tiks aizvadīta, turpinot gatavoties novembrī paredzētajai Maira Brieža karjeras pirmajai pasaules čempiona titulcīņai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu