Šāvējs Kuzmins cer piedalīties savās 10. olimpiskajās spēlēs (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdien, 15.martā, plkst. 11.00 Latvijas Olimpiešu klubs sanāk kopā uz ikgadējo pilnsapulci. Šoreiz kopā sanākšanas laikā spriedīs ne tikai par ierastajiem jautājumiem, bet arī būs kāds interesants notikums, TVNET informēja biedrības «Par stipru Latviju» pārstāve Līga Abakuka.

Olimpiešu kluba biedri ir nolēmuši atbalstīt mūsu olimpieti Afanasiju Kuzminu, kurš ir ievērojams ne tikai ar to, ka ir leģendārs šaušanas meistars. Pasaules vēsturē viņš cer ieiet ar to, ka, piedaloties Rio olimpiskajās spēlēs 2016. gadā, būs vienīgais, kurš savā sportista karjerā būs piedalījies desmit olimpiskajās spēlēs.

Olimpiešu klubs simboliski dāvās Kuzminam ceļamaizi - 873 patronas, kas ir tieši tik, cik dienu atlicis līdz Rio olimpiskajām spēlēm, kā cerību, ka Afanasijam Kuzminam izdosies realizēt savu sapni un piedalīties savās desmitajās Olimpiskajās spēlēs.

Ja viss iecerētais izdosies, tad mazā Latvija atkal pierādīs, ka mums ir stipras sporta tradīcijas un veselībai, sportiskam azartam ir milzīga loma veselīgas sabiedrības veidošanā.

Afanasijs Kuzmins, kurš ir pārkāpis sešdesmit gadu slieksnim, pierāda, ka nekas nav neiespējams, sportā nav vecuma ierobežojuma, ar gribasspēku un apņēmību viss ir iespējams.

Afanasijs Kuzmins ir 1988.g. olimpiskais čempions, 1992.g. olimpiskais vicečempions, vienpadsmitkārtējs pasaules čempions un desmitkārtējs Eiropas čempions šaušanā, sporta treneris, atvaļināts policijas pulkvežleitnants un Viestura ordeņa īpašnieks.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu