Noskaties: Emocionālais sports. Asaras... (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Sports nav iedomājams bez emocijām. Uzvaras, neveiksmes, zaudējumi, pārsteigumi u.tml. atlētiem raisa visdažādākās sajūtu izpausmes. Esam apkopojuši sportistu asaras pēc visdažādākajiem brīžiem. Video redzami tikai vīrieši.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Forests Grifins

Bijušais «Ultimate Fighting Championship» cīkstonis Forests Grifins 2006. gadā pēc zaudējuma Kītam Jardīnam savu neveiksmi uztvēra ļoti, ļoti sāpīgi. Viņš, nespējot noticēt notikušajam, apsēdās ringa stūrī un izplūda asarās, lai arī šis sporta veids ir īstiem vīriem un asarām tajā vietu nav.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kriss Areola

Ukrainas smagā svara bokseris Vitālijs Kļičko 2009. gadā aizstāvēja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu, ar tehnisko nokautu pieveicot Krisu Areolu no ASV, kurš pēc cīņas nespēja valdīt sarūgtinājumu, ringu pametot ar asarām acīs. Amerikānim tas bija viņa pirmais zaudējums 28 cīņās.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Rodžers Federers

Slavenais šveicietis Rodžers Federers nereti izplūdis asarās. Gan prieka, gan sarūgtinājuma. 2009. gadā pēc zaudējuma «Grand Slam» tenisa turnīra «Australian Open» finālā spānim Rafaelam Nadalam Šveices sportists, nespējot valdīt asaras, ar lielām grūtībām sniedza korta interviju.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Tarels Ovens

Izstāšanos no Nacionālās futbola līgas (NFL) turnīra 2008. gadā ļoti pārdzīvoja Dalasas «Cowboys» futbolists Tarels Ovens, kurš pēcspēles preses konferencē, slēpjoties aiz saulesbrillēm, žurnālistiem sniedza emocionālu interviju, neslēpjot rūgtumu par komandas zaudējumu Ņujorkas «Giants» vienībai.

 
Foto: Publicitātes

Novšons Moreno

Amerikāņu futbolists Novšons Moreno ir īsts savas valsts patriots. Viņa asaras ir vienas no iespaidīgākajām pasaules sporta vēsturē. Iespaidīgākās, jo tās nebija vienkārši asaras. Tās līdzinājās ūdenskritumam. Emocionālo brīdi Moreno piedzīvoja, noklausoties valsts himnu.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kevins Durants

Viens no šā brīža pasaules labākajiem basketbolistiem Kevins Durants no Oklohomasitijas «Thunder» vienības savā uzrunā pēc atzīšanas par 2013./2014. gada sezonas vērtīgāko spēlētāju izplūda asarās. Runā pateicās savai mātei, nosaucot viņu par īsto MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Deivids Bekhems

Kādreizējais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems, aizvadot savu pēdējo spēli Francijas spēcīgākās līgas klubā Parīzes «Saint-Germain» (PSG), pēdējās minūtēs laukumā apraudājās. Viņš nespēja valdīt savas emocijas. Britu futbolistu no laukuma pavadīja ar aplausiem un ovācijām.

David Beckham farewells and cries at Last Home Game from Pedro Benoit on Vimeo.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu